Acostumat a finalitzar els partits fora de casa amb la satisfacció d'endur-se els tres punts, Pablo Machín va sortir del Benito Villamarín resignat. El resultat no havia sigut positiu davant un rival directe en les posicions capdavanteres. Un dels aspectes del partit que més molestava a Pablo Machín, però, era la jugada del segon gol local. Al minut 86, un error en defensa a l'hora d'iniciar la jugada va acabar amb una assistència de Fabián cap a Jorge Molina, el seu xut al pal i el gol de Ceballos. "Sempre ho dic als futbolistes: hem de ser un equip equilibrat des del principi i fins als últims minuts de partit. L'1-0 és un resultat que sempre pots empatar amb una jugada aïllada, mentre que el 2-0 sempre és molt més difícil d'aixecar", expressava Pablo Machín després del duel. El gran gol de falta de Granell va intentar iniciar la gesta d'un empat que no va arribar. "Aquest partit ens sevirà d'experiència", afegia el tècnic del Girona.

A l'hora de treure una conclusió global del matx disputat al Benito Villamarín, l'entrenador de Sòria no va buscar excuses. "El Betis ha sigut millor que nosaltres, ha tingut més encert. Nosaltres hem fet el que hem pogut, però no ens ha servit per guanyar".

El Girona i la seva trajectòria al llarg d'aquesta temporada mereix molts elogis. Un dels pocs aspectes negatius que es poden analitzar és que no ha sigut capaç de guanyar cap dels que ara són els seus rivals directes. La setmana passada va empatar a Montilivi davant l'Sporting, on tampoc va poder superar a Betis o Las Palmas. A Valladolid també va caure per 2-1. "El d'avui (ahir per al lector) ha sigut un partit semblant al de Valladolid. El Betis és un equip de dalt i això vol dir que no ens estem enfrontant a cap equip vulgar. Hi ha equips molts bons", va comentar Machín. En aquest sentit, el preparador blanc-i-vermell va assenyalar que "estem demostrant als equips de dalt que estem rendint a un nivell molt alt, però això no és suficient per guanyar. Ells han sigut millor que nosaltres, però hem competit fins al final".

El Betis, impulsat pels seus 31.000 espectadors, no van esperar gens a buscar la porteria de Becerra. El Girona, però, va saber resistir i va arribar al descans sense haver encaixat cap gol. "Nosaltres hem sortit a jugar igual que sempre, sense tenir por de l'escenari ni del rival", analitzava Machín, tornant a reconèixer que "hi ha hagut moments en què ells s'han imposat perquè han estat millors que nosaltres".

Manca d'ocasions de gol

A diferència d'altres duels d'aquesta temporada, la parella atacant Sandaza-Felipe no va veure porteria amb facilitat. A la segona meitat, Mata tampoc va poder posar en alerta al porter Adán. Excepte el gol de Granell, l'ocasió més clara del Girona va ser xut del manxec Fran Sandaza, aturat per Adán. "Hem tingut una ocasió que ens podria haver donat l'1-0 però el seu porter ha fet una bona aturada. Després no hem tingut bones opcions. Quan hem hagut de demostrar qualitat en els últims metres, no hem arribat".

Per al pròxim partit, Machín no comptarà amb el sancionat Pere Pons ni amb el lesionat Eloi Amagat. "Sempre he tingut la idea que la meva obligació és posar els que millor estan per jugar cada partit. Buscarem l'opció més bona.