L'entrenador del Saragossa, Ranko Popovic, va dir ahir que no veia en els seus jugadors la possibilitat d'una remuntada després del 0- 3 de l'anada, però que "sentia" que era possible. "Estan desitjant jugar per intentar guanyar i si ens posem per davant, tot és possible", va explicar el tècnic serbi, que va raonar que si el seu equip entra al terreny de joc amb el mateix ànim i la mateixa actitud que en el partit d'anada, i si alguna de les oportunitats que puguin tenir la materialitzen, el partit "canviarà i pot ser diferent".

Popovic va explicar que, com no podia ser de cap altra manera, els seus jugadors estan "una mica tristos i tocats" després de la derrota, però va apuntar que queda per jugar una segona part i que han parlat que han d'aixecar l'ànim, preparar-se per demà i intentar repetir el joc que van fer dijous. "Cal anar a guanyar. No m'importa el resultat, el que vull és que hi hagi actitud i intentar acabar bé", va destacar el preparador saragossista.

Popovic va exposar que després de la derrota contra el Girona va rebre un whatsapp d'un amic seu que viu al Japó que va veure el partit i li va recordar la final de la Lliga de Campions del 2005. Aquesta enfrontava el Liverpool contra el Milan i el conjunt anglès va ser capaç d'igualar el 0-3 amb el qual anava perdent a la primera meitat per acabar guanyant a la tanda de penals (que en aquest cas no existiria perquè en cas d'igualada al final del temps extra passaria el Girona gràcies a la seva millor classificació en la lliga). "Intentarem fer bo aquest eslògan que té l'afició que diu que "Saragossa no es rendeix" Em val amb això i després ja es veurà el que passa. Volem fer un bon joc", va indicar l'entrenador.

Ranko Popovic va assegurar que intentaran anar a Montilivi "amb tots i fins al final", però també va matisar que té diversos jugadors tocats amb els que no sap si finalment podrà comptar. Referent a això va valorar la possibilitat d'un canvi de sistema de joc pel que fa al partit d'ahir, però que això també dependrà amb quins jugadors pot comptar i en quines condicions físiques arriben al partit. Natxo Insa es va haver ahir de retirar de l'entrenament de l'equip per problemes en un turmell. El migcampista va abandonar el terreny de joc amb una evident coixesa. Per la seva part, l'extrem Jaime es va entrenar amb normalitat, per la qual cosa podria ser novetat a Montilivi, mentre que Borja Bastón va treballar al gimnàs i només al final de la sessió va fer carrera contínua. La seva presència en terreny gironí sembla més complicada, encara que no estaria descartat. El club aragonès intentarà comptar, en canvi, amb el seu porter titular Bono, que ahir va jugar un partit a Agadir entre les seleccions de Marroc i Líbia. Si es pot desplaçar fins a Girona, Popovic el faria jugar en el lloc del jove Whalley, que va cometre una errada molt clara en el primer gol del Girona del dijous. El tècnic va subratllar que li agradaria poder disputar un altre partit a casa, en referència a superar l'actual eliminatòria, "per l'afició i per tot". Referent a això, Popovic va agrair el comportament dels seguidors del Saragossa: "No crec que hi hagi hagut moltes ocasions en què l'equip hagi perdut per 0-3 i hagi estat acomiadat amb aplaudiments".