Osca va segellar ahir l'ascens a la Lliga Adelante (Segona Divisió), després de militar dos anys a Segona B, al derrotar per 2-0 a l'Huracán de València en el partit de tornada de la final per aquest objectiu. L'equip d'Osca, que en l'anada va empatar 1-1 al camp de l'Huracán València, es va imposar en el segon xoc per 2-0 amb gols de Tyronne i David Mainz en els minuts 55 i 58.

El partit va seguir el guió previst de poc futbol i molt contacte en jugar-se molt els dos equips que disputaven cada pilota i cada metre del camp per no perdre l'esfèrica ja que eren sabedors que qualsevol error es podia pagar molt car. El partit el va resoldre l'Osca en dues urpades que va donar el conjunt de Tevenet entre els minuts 55 i 58 amb els gols de Tyronne i de Mainz que van deixar ja sense opcions al conjunt valencià. Els canvis introduïts en els dos ?equips pels seus entrenadors li van donar millor resultat a l'Osca en enfortir el centre del camp i la línia d'avantguarda, mentre que a l'equip valencià no van aportar res.