"Ja hem jugat disset jornades i vulguis o no esclar que mirem la classificació a veure si entrem o no en descens". Són les paraules d'un decebut i contrariat Àlex Granell al final del partit d'ahir. La derrota contra l'Elx i malgrat els mals presagis que hi va haver durant tot el partit amb les quatre lesions (Aday, Pons, Sobrino i Álamo), la jornada no va acabar de ser nefasta del tot per al Girona. I és que la derrota del Mallorca a la nit a Tenerife, sumada a la del Llagostera a Còrdova, farà que el conjunt blanc-i-vermell continuï fora de les posicions de descens passi el que passi avui en la resta de partits que falten per disputar de la jornada.

La derrota, la quarta de la temporada a l'estadi, va instal·lar el pessimisme entre l'afició. Massa patacades seguides en molt poc temps que han fet que els seguidors gironins vulguin acabar aquest 2015 el més aviat possible i mirar si el 2016 comença amb més bon peu. Tot i això, entre el públic la resignació que aquesta temporada s'haurà de patir per salvar la categoria ja és un fet i les il·lusions de lluitar per fites més altes han desaparegut del tot.

La setmana que ve a Palma, el duel contra el Mallorca es presenta gairebé com la primera final de la temporada. Un duel entre dos equips empatats a 18 punts el perdedor del qual pot acabar l'any en descens i passar un Nadal ple d'angoixes. La derrota dels balears a Tenerife per 2-1, malgrat que es van avançar 0-1, va evitar que el Girona pugui entrar en descens avui en cas d'una victòria de l'Osca a Almeria. Així, passi el que passi avui al Juegos del Mediterráneo, el Girona tindrà per sota sempre quatre equips (Bilbao Athletic, Almeria i Osca o Mallorca). Els mateixos 18 punts que el Girona i el Mallorca té també un Valladolid que visita aquesta tarda l'Albacete (19 punts). El duel entre l'Almeria i l'Osca és un dels més atractius de la tarda d'avui. Tot el que no sigui una victòria dels andalusos podria suposar la destitució de l'exGirona, Joan Carrillo.