L'entrenador del Mallorca, Pepe Gálvez, va destacar a la conferència de premsa posterior a l'empat davant el Girona que se n'anava "amb una sensació d'injustícia final". El tècnic mallorquí va afirmar que l'empat, en part va arribar després que "no hem aprofitar alguna ocasió clara" i que el gol del Girona va ser "una badada nostra". El Mallorca arribava al partit davant el Girona després de perdre el passat cap de setmana al camp del Tenerife. En aquest sentit, Gálvez va constatar que "en aquests dos partits el futbol ha estat molt cruel", en part, recordant que el Girona "només ha xutat una vegada a porteria", la del gol de Kiko Olivas. Pepe Gálvez també li va donar mèrits a l'empat al Girona, el qual el va qualificar de "rival molt incòmode" i que "pressiona molt bé a tot el camp". A més a més, del conjunt gironí en va destacar que "a la segona part ha tingut més possessió". Tot i això, va afirmar en tot moment que el resultat va ser totalment "injust". "Quan faltaven encara cinc o sis minuts pel final seguíem amb la defensa avançada i no anàvem enrere. Hem estat superiors al rival". Finalment, el tècnic del Mallorca, que fa tres partits que dirigeix l'equip (4 punts de 9) va recalcar la millora que ha fet el seu equip en les últimes jornades. ddg mallorca

les imatges de la visita al mallorca.El porter Isaac Becerra surt amb els punys per rebutjar una pilota perillosa davant l'oposició del jugador local Aveldaño. Els jugadors del Mallorca celebren l'1-0 mentre els del Girona es dirigeixen cap al mig del camp. Jairo, que va ser titular, pugna amb Campabadal. Alcaraz lluita per la pilota amb l'oposició d'un futbolista del Mallorca, que cau al damunt de la gespa de Son Moix.

El fet de no caure en posicions de descens i de poder passar un Nadal i Cap d'Any relativament tranquil no pot emmascarar el mal partit del Girona ahir a l'Iberostar Estadi. El gol de Kiko Olivas al darrer minut va evitar quinze dies d'angoixa i neguit al club i també a l'entorn. Pablo Machín n'era conscient i per això va respirar amb el gol del central andalús i el xiulet final de González Fuertes. El tècnic va reconèixer que el Girona no havia estat fi a Palma però va voler subratllat la capacitat de lluita i entrega del seus homes fins al xiulet final. Precisament per aquest motiu i encara que l'equip no hagués rutllat gens, tàcticament parlant, el sorià va marxar satisfet. "Me'n vaig content perquè els jugadors ho han donat tot. Aquest és un dels nostres senyals d'identitat, lluitar fins al darrer minut. Hem trobat la recompensa al noranta i en el descompte hi ha hagut un acostament on podríem haver fet fins i tot el segon", explicava Machín, que sí que reconeixia que guanyar ahir hauria estat "excessiu" veient el partit dels seus. En aquest sentit, el preparador sorià no tenia cap mania a reconèixer que "ho podem fer millor" i que ahir l'equip no va signar un dels millors partits. "Futbolísticament ho podem fer millor però en esforç no se'ns pot demanar gaire més", deia.

El partit del Girona va ser més que discret. Ara bé, el del Mallorca, per Machín, no va ser gaire millor. "En molts partits ens hem merescut molt més que el Mallorca avui. El futbol és així", deia Machín que recordava que "unicament el Leganés" ha estat superior al Girona aquesta temporada. "No hem estat gaire per sota del Mallorca". Precisament elsorià va voler fer èmfasi en la importància de l'empat contra un "rival directe". "És molt difícil mantenir-se a Segona A i ens està costant. És molt important no deixar que un rival directe sumi tres punts i ens guanyi l'average", deia. En aquest sentit, Machín recordaac que el Girona compta "amb els mateixos punts que un Mallorca que tots sabem els pressupost i els jugadors que té. A més a més, l'Almeria és l'últim de la classificació".

Machín també va voler deixar constància del seu malestar amb el tractament arbitral. Sobretot amb la bara de mesurar les accions de Florian Lejeune, que ahir va veure la desena targeta del curs i haurà de descansar contra el Valladolid. "És molt fàcil i excessiu ensenyar-li targetes i això ens condiciona molt. Ara no ens permeten gairebé res", remarcava. Machín també va lamentar el gol encaixat en una segona acció després d'un córner. "Hi he donat 200 mil voltes".

Machín va destacar que confia que el proper 2016 homes importants que "per un motiu o altre no els hem pogut veure" puguin estar disposició i permetin l'equip "fer un salt de qualitat". En aquest sentit en declaracions a FEMGirona, Machín va asenyalar que es referia a Sobrino, Borja i Álamo. "No és normal que Sobrino només hagi jugat dos partits o que a Borja li costi adaptar-se a l'equip o a la categoria. Ens han de donar més. A més, Álamo ja duu dues lesions. Espero que la segona volta sigui millor que aquesta". Machín va negar haver patit pel seu càrrec en cas de derrota. "De por no se n'ha de tenir de res, només d'una cosa. Ara sóc més bon entrenador que l'any passat, perquè l'experiència et fa millor".