Javi Salamero i Raül Agné es van fer un tip d'anar-li al darrere i no només un any. Toché era el número 1 de la llista d'Agné la temporada 2008-09 per ser el davanter centre de l'equip però e darrer dia del mercat d'estiu es va decantar per l'Albacete. Tres anys després, novament amb Agné a la banqueta de Montilivi, el llavors director esportiu Xavi Julià, va tornar a intentar de dur-lo a Girona sense sort. D'ofertes en tenia un grapat però la del Girona, en un curs on Josep Delgado va fitxar tot el que li va demanar Agné, n'hi va fer una de molt bona. Tanmateix, la proposta del Girona estava lluny de la del Panathinaikos, que li pagava mig milió d'euros per temporada i li va permetre jugar la prèvia de la Champions Legaue. Acabada l'etapa a Grècia (11-13), Toché va tornar a la Lliga per jugar al Deportivo de la Corunya i aquest estiu passat, amb 33 anys, va signar per l'Oviedo.

Li ha costat però Toché s'ha acabat ficant l'afició de l'Oviedo a la butxaca. El murcià ha deixat la banqueta dos dels herois de l'ascns com Linares i Cervero i és l'autèntica referència ofensiva d'un dels equips més en forma del moment. Amb 12 gols, Toché és el màxim golejador de l'equip asturià, i el segon rere el pitxitxi de la categoria, sergio León?(13). De fet, Toché és el davanter amb millor mitjana ja que marca un gol cada 111 minuts. El jugador format al planter de l'Atlètic de Madrid només necessita 4,1 xuts per celebrar un gol. Els 12 que ha fet es reparteixen en 6 amb la dreta, 3 amb l'esquerra, 3 de cap i un amb el muscle. Toché somia igualar els 21 que va fer amb el Cartagena (09-10).

L'altra cara de la moneda és Koné. El davanter africà és també indiscutible per Sergio Egea però no veu porteria des de fa nou jornades.