El Girona segueix avançant en la confecció de la plantilla de la temporada 2016/17 i aquest matí ha anunciat la renovació per dues temporades del migcampista gironí Eloi Amagat. Serà la setena campanya d'aquest futbolista al primer equip, un dels capitans i un dels homes amb més pes dins del vestidor. Eloi ha jugat consecutivament al Girona des de la lliga 2012/13, però abans ja hi havia estat en altres etapes el 2004, a Segona B, i el curs 2007/08 també a la categoria de bronze, vivint l'ascens a Segona A. Altres equips pels quals ha passat aquest futbolista format a la Penya Bons Aires són Palafrugell, Gavà, Llorca i Llagostera.

Amb la renovació d'Eloi es pot donar pràcticament per tancat el capítol d'altes al mig del camp. Amb el gironí també tenen contracte Granell, Pere Pons, Alcaraz, Borja García, Vivi i Portu. Caldrà veure què decideixen finalment els tècnics sobre el futur de Vivi, que després d'una cessió a l'Hèrcules torna a Montilivi per intentar fer-se un lloc en una zona molt poblada. Precisament dilluns es feia públic que Pol Llonch, un altre migcampista amb contracte, sortia cap el Granada B en qualitat de cedit.

El Girona també treballa per intentar tancar avui mateix l'arribada del porter Bono, que ha jugat les últimes dues campanyes al Saragossa cedit per l'Atlètic de Madrid.