La derrota al camp del Valladolid té com a primera conseqüència la sortida del Girona de la zona de play-off. Els de Machín, que van acabar la segona jornada en tercera posició, amb quatre punts, en golejar (3-1) l'Elx, han baixat, després de la derrota al camp del Valladolid, fins la vuitena posició. I podria acabar caient molts llocs en la taula depenent de la combinació de resultats que es puguin donar en la jornada d'avui.

L'Almeria, proper rival dels blanc-i-vermells, va golejar sense pietat el Rayo Vallecano (3-0) al seu estadi i es plantaran a Montilivi amb 4 punts, els mateixos que sumen actualment els de Machín.

El Llevant, que aquesta tarda visita el camp del Nàstic de Tarragona (18.00) tindrà el pes afegit de ser l'únic equip que aspira a un ple de tres victòries en aquest inici de temporada tan igualat. Tots els equips han puntuat, essent cuer el Rayo Vallecano, amb un punt aconseguit al seu camp la setmana passada davant el Valladolid (0-0). Els de Madrid quedaran empatats, al final de la jornada, com a mínim, amb el Tenerife, mentre que Mallorca, Numància i Alcorcón, que també només tenen un punt, intentaran sumar per allunyar-se de la zona perillosa. El Mallorca rep l'Oviedo, mentre que Numància i Alcorcón jugaran a Los Pajaritos.

Per la part alta, els equips que estan en posicions d'ascens directe són el Valladolid, amb set punts, i el Llevant, amb sis (però amb un partit menys), mentre que en la zona de promoció s'hi han situat l'Elx (que ahir va aconseguir superar el mal tràngol de Girona en vèncer el Tenerife per 3-1), el Còrdova, el Mirandès i un sorprenent Reus, que va esgarrapar un punt del camp del Getafe i encara no ha perdut en el seu debut a Segona A.

El Saragossa, setè amb quatre punts, i l'Oviedo, desè amb 3, també podrien entrar a la zona de play-off en cas de guanyar els seus partits contra Osca i Mallorca, respectivament.