Sis mesos després de trencar-se el lligament encreuat i el menisc del genoll esquerre, Carles Mas ja fa uns quants dies que es deixa veure per Montilivi. El banyolí ja trepitja la gespa, toca pilota i, el més important de tot, comença a treballar amb els seus companys. Encara no està del tot recuperat perquè necessita que l'isquiotibioal dret s'iguali de forá amb l'esquerre i per això faran falta uns quants dies més. No té pressa. El central és conscient que la prioritat és «acabar-me de recuperar del tot» i de tot el que pugui venir els propers mesos ja hi haurà temps per parlar-ne. El jove futbolista, que no té la fitxa donada d'alta i per tant no podrà estar a disposició de Machín fins al gener, obre la porta a sortir cedit a la recerca de minuts, conscient que a Montilivi li serà més difícil de tenir-ne. «Primer vull estar ben recuperat i després decidirem el que sigui millor pel club i per mi», diu. En aquest sentit, Mas es vol centrar en acabar de posar-se bé. «Encara no he fet cap entrenament complet amb el grup. A veure com evoluciono. Sort que ja arribo al final perquè al principi, treballant tot sol al gimnàs es va fer dur».

Mas assegura que el que vol és «jugar, tenir minuts i recuperar la forma» i per això «no veuria malament una cessió. Al mateix temps però, el banyolí tampoc es tanca la possibilitat de quedar-se al primer equip. «Ja veurem què en pensa cadascú i les dues parts ho valorarem i decidirem. És veritat que aquí al Girona potser pot ser més difícil tenir minuts però ja es veurà. Haurem de valorar les opcions que surtin si són bones o bé si se'm necessita aquí». Mas recorda que «ara mateix» és al Girona que és on ha volugt ser «sempre. «Si m'hi pogués quedar i jugar seria perfecte», diu.

Aquesta lesió que Mas és a punt de deixar enrere és la segona que pateix al genoll. L'estiu del 2015 va ser intervingut del menisc fet que el va tenir uns mesos de baixa i va impedir la seva cessió a un equip de Segona B, que era la intenció que tenia la direcció esportiva en aquell moment. Entre una lesió i l'altra, la temporada passada va disputar 6 partits en totes les competicions. Més protagonisme va tenir la 2014-15 en què va jugar-ne 13, un més que la 2013-14 (12).