Pablo Machín, entrenador del Girona, ha marxat d'allò més satisfet de l'estadi d'Anduva. No només perquè queda una jornada menys de lliga i el seu equip manté els 8 punts d'avantatge respecte el tercer, sinó també per haver aconseguit una victòria «merescuda» en un partit dominat de principi a fi pel conjunt blanc-i-vermell.

«Des del primer moment s'ha vist que volíem guanyar. A la primera part ja hem generat prou ocasions com per marxar al descans amb avantatge», ha valorat, reconeixent que amb el pas dels minuts s'ha pogut generar una certa «angoixa i frustració» al veure que la pilota no volia entrar.

Sí ha confessat que «no hem tingut moments de patiment», i ha afirmat que «en aquesta mena de camps és on es sumen les victòries importants». Amb tot, tres punts més que permeten al Girona «seguir amb el nostre objectiu».

Amb l'Oviedo una mica més lluny, és el Tenerife el que segueix a 8 punts. «Mentre anem guanyant, és igual el que faci la resta. Ells són els que han d'estar pendents de nosaltres. Hem d'aprofitar aquesta dinàmica positiva. Queda encara molt i l'eufòria no és bona, perquè en qualsevol moment podem perdre el nostre avantatge», ha resumit.