22:02

Més de 10.000 persones celebren amb l'equip l'ascens del Girona.

21:22

Els jugadors del Girona, "Els herois de la gesta" com els ha anomenat Gerard Quintana, han estat rebut pels Sopa de Cabra cantant 'El Boig de

l'Empordà'.

Brutal ambient a la Copa celebrant l'ascens del Girona

20:46

Comença l'actuació dels Sopa de Cabra a la celebració de l'ascens del Girona.

La celebració de l'ascens del Girona a primera divisió va començar aquest diumenge just quan l'àrbitre va xiular el final del partit que el va enfrontar amb el Saragossa i que va acabar amb un empat zero a zero. L'eufòria es va desfermar entre els seguidors fins a la mitjanit i ha continuat avui amb la rua oficial. A les sis de tarda, l'equip ha sortit de l'estadi de Montilivi amb el seu autobús descapotable i ha recorregut els principals carrers de la ciutat. La parada principal s'ha fet al balcó de l'Ajuntament, on els jugadors han celebrat amb l'afició l'esperat triomf. L'equip ha volgut compartir la seva alegria amb els assistents als que, fins i tot, han 'promès' la Champions de l'any que ve.

20:46

Els concerts continuen a la Copa mentre l'afició esperen als jugadors que faran un nou Parlament a l'escenari musical.

La Penya Pere Pons ha publicat un vídeo amb alguns aficionats del Girona celebrant amb bengales la victòria a l'Onyar.

20:11

Els jugadors s'acomiaden del balcó de l'Ajuntament i es dirigeixen cap a la Copa a l'autobús oficial.

20:03

Portu, amb molta naturalitat s'ha disculpat per no parlar català, que ha dit que "anirà millorant" contestant als càntics de l'afició que l'han rebut amb un "Portu, quèdate!".

19:56

Sanchón ha estat el següent a parlar. Eloi li ha donat peu dient que és petit de tamany però té un cor gironí enorme. El petit de la plantilla, amb la veu trancada per les celebracions ha agraït al públic el suport. Després ha estat el moment de "la barba de Girona", Cifuentes ha dit que "ha estat un honor compartir un nou any amb un grup de persones meravellós i a l'afició. "Sou, sou, sou de primera divisió ha estat el càntic amb el que s'ha acomiadat del públic".

19:38

Richy ha estat el primer dels jugadors ha parlat. Ha posat en dubte la seva participació a l'equip el proper any però ha reconegut la feina realitzada per l'equip durant els seus anys a l'entitat. Després ha estat el torn de Granell que ha agraït a l'afició el seu suport incondicional i ha cantat "Granell no bebe agua" i "Tremola Messi, Girona ja està aqui". Després ha estat el torn d'un dels capitans de l'equip, Eloi que ha estat un dels més animats, ha fet càntics en favor de la Independència i ha llençat als assistents la seva samarreta de l'ascens.

19:38

Els jugadors ja estan a la balconada de l'Ajuntament on han començat els parlaments, encetats per l'alcaldessa qui ha agraït al club la gesta. Després el president Delfí Geli ha mostrat el seu reconeixement al cos tècnics i als jugadors la gran temporada i ha apel·lat a l'afició seguir a la Primera Divisió.

19:22

Els jugadors estan a punt de sortir al balcó de l'Ajuntament.

19:13

Els jugadors arriben envoltats per una gran munió d'aficionats i tots ja estan a l'Ajuntament. Aviat sortiran al balcó per compartir l'ascens amb l'afició. A la Copa ja ha començat a omplir-se de gent amb les primers concerts.

18:33

Els jugadors gaudeixen d'un merescut homenatge pels carrers de la ciutat cap a la Plaça del Vi

18:01

Aquest és l'aspecte que presenta ara mateix la Plaça del Vi esperant l'equip!

Manel Ferrera @twitter

17:51

Tot preparat a Montilivi per iniciar la rua de celebració pels carrers de Girona.

Moltíssims equips celebren l'ascens del Girona

REUS

REAL OVIEDO