Amb l'ascens a la butxaca i sense res en joc, ni per un ni per altre equip dissabte a Còrdova, les celebracions de tota mena, les entrevistes i els compromisos institucionals i publicitaris han ocupat molt més la setmana als jugadors i tècnics del Girona que no pas els entrenaments. Avui, a la una del migdia, toca recepció oficial amb Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat mentre que ahir l'entrenament del matí va deixar lloc a una estona de pàdel; per anar a la tarda a firmar autògrafs a la seu de Citylift, patrocinador de la samarreta, i acabar amb un sopar de jugadors, tècnics i gent del club amb les famílies a la nit al restaurant Siloc.

El pàdel és un dels esports preferits de Pablo Machín. El tècnic del Girona el practica molt sovint i ahir, tot i que en principi estava previst un entrenament, Machín es va emportar els jugadors al X3 Club Pàdel de Sant Gregori, on ell mateix sol jugar habitualment. I així mentre els futbolistes canviaven la pilota per les raquetes repartits entre les pistes interiors i exteriors del club que porta Carlos Montes, que va arribar a jugar al primer equip del Girona i germà del també exjugador Paco Montes, el tècnic seguia amb el reguitzell d'entrevistes i aparicions en diferents mitjans de comunicació.

Unes hores després, un grup de jugadors del Girona varen anar a la seu de l'empresa Citylift, patrocinador principal de la samarreta del primer equip, on van estar signant autògrafs a prop de dos centenars d'aficionats que s'hi varen acostar. Pere Pons, Portu, Alcalá i Sebas Coris van signar autògrafs, pòsters i samarretes als aficionats que ja s'esperaven a l'accés de la seu central de l'empresa gironina d'ascensors abans de la seva arribada.

Avui toca recepció oficial al Palau de la Generalitat i també, per primer cop aquesta setmana, algun entrenament de cara a l'intranscendent partit de Còrdova. Es jugarà dissabte, a dos quarts de nou del vespre, tot i que aquesta setmana el Girona va demanar avançar-lo a divendres per tancar la temporada aviat. Les televisions ja tenien programat per al divendres el partit entre el Sevilla Atlètic i el Rayo Vallecano i no varen acceptar el canvi.