Una cosa és preguntar o sondejar, i una altra ben diferent és agafar paper i bolígraf, estampar-hi una quantitat i asseure's a negociar. De la primera opció, Quique Cárcel se n'ha fet un fart no només ara, sinó ja fa uns quants mesos. Toca construir un equip competitiu per fer el salt amb garanties a Primera i la direcció possible està trucant a un munt de portes. Ara bé, de propostes en ferm, d'ofertes quantificades, no se n'han fet tantes. Més aviat poques. No és aquest el cas de Carlos Clerc, però sí que el Girona ha preguntat per ell. Coneix al jugador i creu que encaixaria en el seu perfil. L'interès existeix encara que només és això a dia d'avui, un simple interès.

Clerc, de 25 anys, va jugar 44 partits amb la samarreta gironina la temporada 2015/16, quan es va convertir en un jugador indiscutible al carril dret i anant de menys a més al llarg del curs. Estava cedit per l'Espanyol, club amb qui va rescindir el contracte l'estiu següent (ara fa un any) per signar per l'Osasuna, que li donaria l'oportunitat de disputar 25 partits a la màxima categoria. Encara té contracte amb el club navarrès (fins el 30 de juny del 2018) però està obert a escoltar qualsevol proposta, sobretot ara que l'equip haurà d'afrontar la temporada vinent de nou a Segona.

El seu entorn més proper reconeix que existeix l'interès de diversos equips i que un d'ells és el Girona. També que s'ha parlat amb Montilivi, però només per temptejar quina és la situació i que en cap cas ha estat una conversa al cent per cent seriosa, amb quantitats pel mig. Clerc és una de les moltes opcions que Cárcel té a la seva agenda per reforçar la banda esquerra, tot i que en el cas del badaloní, compleix bastant amb el perfil que s'està buscant. Primer, perquè coneix la casa, està perfectament adaptat al sistema i Pablo Machín sap de quin peu calça. També per la seva joventut, perquè ja té certa experiència a Primera. El jugador té contracte amb el seu actual equip per un any més, però està del tot obert a escoltar qualsevol proposta que se li presenti. La del Girona la veuria amb molt bons ulls.

Ara mateix, i veient quin és el criteri de la direcció esportiva amb els jugadors que tenen o no contracte, Machín només tindria Aday com a únic jugador que s'adaptaria al carril esquerre. A Coris, que també hi pot jugar, se li estaria buscant una sortida en forma de cessió. Es veuria com a bona opció poder comptar un any més amb Johan Mojica (si es donen un seguit de circumstàncies), encara que és una de les moltes alternatives que Cárcel té en ment. Clerc n'és una. De moment, tot és un mer interès i el temps dirà.