Pere Pons ha estat el gran protagonista aquesta tarda a l'estadi de Montilivi. El migcampista tancava ahir la seva renovació fins el 30 de juny del 2020, i avui n'ha explicat les seves sensacions un cop estampada la signatura. Ha dit que "des del primer moment" continuar al club que l'ha vist créixer futbolista ha estat "la meva primera opció", que en tot moment s'ha sentit "valorat" i que tot i tenir "alguna oferta", sempre ha estat conscient que "el millor per a mi" era continuar a Montilivi.

"Només vull seguir creixent dins del club i donar-ho tot al camp. És el que he fet sempre i tinc molt clar que gràcies a això he arribat fins aquí", ha reflexionat el de Sant Martí Vell, qui sap el que li ha "costat" arribar a Primera, un dels motius pels quals no s'ha volgut moure. "Volia ser partícip i aportar el meu granet de sorra. Tinc ganes de jugar a Primera amb el Girona com més anys millor". Ha afegit també que renovar és un "somni" i que no només se sent "estimat" per l'afició, sinó que el sentiment és recíproc.

D'ell, el director esportiu Quique Cárcel n'ha destacat el "compromís", sobretot perquè, com ha explicat, Pere Pons ha refusat una "molt bona proposta" d'un equip que en pagava la clàusula. "Ha posat per davant els sentiments a la millora professional i això s'ha de tenir en compte", ha dit.