El Girona ha escenificat aquest migdia la renovació de Pablo Machín fins el 2019 amb un acte amb la presència de Delfí Geli i Quique Cárcel. El tècnic sorià ha parlat "d'orgull i satisfacció" per continuar de la mà del club al costat del qual "creix" des de fa tres ans i mig. "Mai hauria pensat arribar a Primera quan vaig arribar aquí, amb l'equip amb un peu i mig a Segona B", ha dit el tècnic. El sorià, com el Girona, viurà demà la seva estrena a Primera com a primer entrenador. Un repte que assumeix sobretot "amb responsabilitat".

El Girona, que tindrà les baixes segures dels lesionats Eloi Amagat i Juanpe, sortirà segons Machín amb "la mateix idea" de sempre. Això sí, "no som bojos i sabem que no podrem jugar el 70% del temps al seu camp ni ser l'equip que més ocasions generi". El tècnic ha destacat de l'Atlètic el fet que la prohibició de fitxar els fa més perillosos. "Són els mateixos jugadors, tècnic, automatismes de fa anys i que els ha dut a guanyar una Lliga i gairebé dues Copes d'Europa", ha dit. Tanmateix, està conveçut que si el seus homes "són competitius", el Girona "està en disposició de guanyar l'Atlètic". "No tenim por. Si mirem els noms, la història i el currículum, ens quedaríem al vestidor però el futbol és l'únic esport en què un equip petit en pot guanyar un de gran".

Aquest matí, la plantilla i treballadors del Girona FC han guardat un minut de silenci abans de l'entrenament en memòria de les víctimes de l'atemptat d'ahir a Barcelona.