L'entrenador del Girona, Pablo Machín, ha tret pit i ha declarat que el seu equip «ha guanyat justament al campió d'Europa», el Reial Madrid, en la seva primera visita a l'estadi de Montilivi (2-1).

Machín ha destacat que han jugat «de tu a tu» amb el conjunt blanc, al que han remuntat, en la segona meitat, l'0-1 d'Isco als 12 minuts de joc.

«En el descans, he dit als jugadors que, tal com estàvem jugant, el normal era que el futbol ens reconegués el nostre treball i li poguéssim debatre la victòria al Reial Madrid», ha declarat.

En aquest sentit, el tècnic sorià ha remarcat que el Girona ja és «un equip madur» per competir en a Primera Divisió: «Sabíem que teníem oportunitats de guanyar al Madrid. L'equip s'ho creu, volem continuar a Primera més temporades i barallem per això dia a dia».

Machín també s'ha acordat d'els qui han posat en dubte que avui es pogués garantir la seguretat de la trobada a causa de la tibant situació política que viu Catalunya.

«Tothom qui coneix aquest club sabia que no passaria res. L'afició tenia ganes de celebrar i m'enorgulleix saber que el fet passar dues hores boníssimes de futbol», ha conclòs.