"Em sento un futbolista estimat i respectat", ha destacat aquest migdia Àlex Granell en la roda de premsa de presentació de la seva renovació amb el Girona fins el 2021. Granell ha estat acompanyat per la seva família i ha admés que "era molt difícil imaginar-me algun dia jugant contra el Girona". En aquest sentit s'ha mostrat molt satisfet per l'ampliació del seu contracte després de mesos de negociacions. El migcampista ha afegit que "soc millor futbolista que quan vaig arribar" i ha subratllat que un cop complert el somni de pujar i debutar a Primera, el seu proper repte era consolidar-se a la màxima categoria.

Granell també ha dit que no sabia on l'acabaria portant la seva carrera però ha reconegut que el faria "feliç" finalitzar la seva trajctòria professional a Montilivi. El jugador té ara 29 anys i ha afegit que "em sento en la plenitud de la meva carrera i ara mateix veig lluny el final".

Per la seva banda Quique Cárcel ha dit que "era important" mantenir Granell a l'equip pel seu potencial. "Ha fet un pas endavant. Ara és un jugador de Primera valorat per molts clubs importants". El director esportiu ha qualificat de "gran notícia" la seva continuïtat.