03 de març de 2018
03.03.2018

Pablo Machín: «Ens hem guanyat el dret de ser un equip de Primera amb totes les de la llei»

El tècnic del Girona creu que amb 40 punts l'objectiu de la salvació «està complert» i aplaça a les «últimes cinc jornades» per parlar d´Europa

03.03.2018 | 15:42
Pablo Machín, durant la roda de premsa

Un cop més, Pablo Machín ha aparegut més que satisfet a la sala de premsa. Aquest cop, la culpa la té el 0-2 a Vila-real que deixa el seu equip amb 40 punts. Suficient per, al seu entendre, deixar la permanència vista per sentència. «El primer objectiu està complert. Nosaltres segur que farem algun punt més i els de darrere ja no ens atraparan. Ens hem guanyat el dret de ser de Primera amb totes les de la llei», ha dit.

També ha parlat d´Europa, encara que un cop més ho ha fet amb la boca petita. «El nostre nou repte és guanyar el proper partit. Quan quedin cinc jornades mirarem on som i veurem si tenim opcions o no d´otpar a l´Europa League».

Finalment ha posat «un deu a tots» els seus futbolistes. «No ha estat el Girona més vistós, però hem fet un exercici defensiu molt bo. No és cap secret que, quan algú baixa el seu rendiment, el que surt ho fa molt bé», ha afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook