¿Quin és el millor restaurant de Girona on ha menjat?

No em posi en un compromís! N´hi ha molts per menjar bé a Girona, és massa complicat haver-ne de triar només un.

Un poble de costa?

Potser on he anat més a la platja és a s´Agaró i Platja d´Aro.

Un poble d´interior?

Peralada. Perquè hi havíem anat a entrenar, pel que significa pel club ara, i perquè conec el Festival. Hi he passat bones estones, allà.

Un racó de Girona?

Qualsevol del Barri Vell. Sobretot en el meu primer any hi passejava molt, per allà. El que més em va cridar l´atenció va ser la plaça on hi ha el Draps i la zona de la Cort Reial.

Un concert?

Malú. L'he vist a Peralada i a Girona, al pavelló de Fontajau.

Quatre anys després, què troba a faltar de Sòria?

En l´aspecte humà, la família i els amics. Ara m´adono que trobo a faltar molt el meu pare, una cosa que potser no em passava quan ell vivia. Si vol que li parli de l´aspecte gastronòmic, li diré que, tot i que ara cada cop és més fàcil aconseguir les coses tot i la distància, sempre es poden trobar a faltar unes bones costelles rostides o uns torreznos (una tira de tocino fregida o saltejada a la paella).

L'última pel·lícula que ha vist al cinema?

La primera que vaig veure a Girona va ser Ocho apellidos vascos després de la primera victòria, contra l´Alcorcón de Bordalás. La dar­rera, Coco, amb la meva filla, de dibuixos animats. És infantil però té el seu rerefons, eh?

Com celebra les victòries?

Ara quan guanyo tinc una sensació de tranquil·litat, més que d´eufòria. La veritat és que em sento alleugerit i també reconfortat per haver pogut fer feliç tanta gent. Aquesta és una responsabilitat molt gran: tu pots fer que la gent sigui mes o menys feliç, i una cosa així, vulguis o no, t´ha d´imposar respecte.

Fora del futbol segueix altres equips gironins?

Ser allò que es diu fan d´algun equip, no, però segueixo el Girona d´hoquei, tant de nois com de noies, i sovint vaig a veure algun partit. La meva filla hi juga, a hoquei. També m´agrada anar a veure l´Uni. Juga demà (avui per al lector) un partit europeu molt important, oi? Tinc ganes d´anar-hi, tot i que per l´hora, amb les nenes, és una mica més complicat.

On anirà de vacances aquest any?

Encara no ho tinc tancat. Segur que aniré a Màlaga, però si podem i les dates ho permeten, segur que farem algun altre viatge. N´hem d´acabar de parlar.