Va fer-se un tip de respondre preguntes sobre Cristiano Ronaldo, però Zinedine Zidane també va tenir temps per valorar, en línies generals, el partit d'anit contra el Girona. «El balanç és molt positiu per a nosaltres. Hem fet sis gols i la majoria d´ells han estat espectaculars. El punt negatiu són els tres gols encaixats a pilota aturada. Hem jugat contra un equip molt poderós en aquesta faceta que ens ha fet mal i això ho hem de tenir en compte. Hem controlat en línies generals i el resultat és molt merescut», analitzava.

Hi afegia que «hem interpretat molt bé el matx, entrant amb intensitat. Això és l´únic que ens interessa. Si estem concentrat podem fer molt de mal a qualsevol equip. Això és el que ha passat. Amb l´1-1 hem seguit amb el nostre futbol i mira quins gols hem fet. Jugant a dos tocs ha estat espectacular».

A partir d´aquí, el Girona va passar a un segon pla. O tercer. El protagonisme va passar per a Cristiano Ronaldo, autor d´un pòquer que va ser determinant per acabar amb les esperances dels gironins a Chamartín. «Potser no va començar del tot encertat, però ell sempre està bé al final de temporada, com ha demostrat. És un futbolista que té gol i sempre en tindrà».

Al tècnic se li va fer veure que el seu equip està més a prop de l´Atlètic, el segon; com també Cristiano Ronaldo s´acosta a Messi en la lluita pel pitxitxi. Així va respondre: «El que més ens interessa és seguir intentant atrapar l´Atlètic de Madrid. Buscarem la segona plaça. És l´objectiu de la plantilla. Després, a nivell personal, Cristiano està a tres gols de Messi. Tant de bo ho aconsegueixi. Per ell i per nosaltres. Si està bé, l'equip està bé».

Després d´un mal inici de temporada, Zidane va dir que el seu equip té ara «més confiança». Això sí, no va amagar que «fins i tot quan hem passat dificultats, mai hem baixat els braços. Intentarem seguir així fins al final de temporada». Per acabar, va tornar a repetir que s´havien marcat «gols espectaculars» però que no tot el mèrit era de Ronaldo, sinó de «tot l´equip».