El membre del Consell d'Administració del Girona Fabricio González va morir ahir a la matinada a Zuric, on residia, després de no poder superar l'infart que havia patit tres setmanes enrere i que l'havia deixat en coma. Nascut a Girona, formava part del Consell des de l'octubre de 2017, ocupant el càrrec de vocal. Fabricio González, advocat de professió, era soci del prestigiós bufet legal Anaford, amb seu a Zuric, on tenia fixada la residència. El Girona va traslladar el seu condol als seus familiars i amics en un comunicat penjat a la seva plana web.

Abans de l'inici de l'entrenament d'aquest divendres, la plantilla del Girona FC ha fet un minut de silenci en record de Fabricio González

L'entrada de Fabricio González al Consell d'Administració del Girona es va oficialitzar el 29 d'octubre de l'any passat, coincidint amb la Diada de Sant Narcís i la sonada victòria contra el Reial Madrid a Montilivi. El Consell quedava format pel director general del Girona, Ignasi Mas-Bagà, i quatre persones més relacionades amb els nous propietaris del club, City Football Group (Manchester City) i Girona Football Group (Pere Guardiola), -Diego Gigliani, Andy Young, Simon Cliff i el mateix González-. Aquesta renovació va implicar la sortida de tots els anteriors membres amb l'única excepció de Mas-Bagà: Salvador Capdevila, David Sánchez, Joel Borràs, Albert Mateos i Albert Olivé. El canvi ja estava previst des de feia temps i va servir per adaptar-se a la nova realitat accionarial del club.