El Reial Madrid ha emès una carta a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per deixar clara la seva oposició al fet que el partit entre Girona i FC Barcelona, pertanyent a la jornada 21 a Primera Divisió, es disputi a Miami, segons ha proposat Laliga .

«El Reial Madrid manifesta la seva oposició a la sol·licitud formulada per Laliga que s'autoritzi a disputar al Hard Rock Stadium de Miami, el dia 26 de gener de 2019, el partit corresponent al Campionat Nacional de Lliga, a disputar entre Girona i Barcelona, per afectar la integritat i igualtat de la competició», indica el club blanc en un comunicat que ha fet públic la Cadena Ser.

L'entitat presidida per Florentino Pérez, que critica no haver estat informada d'aquesta situació, entén que la primera via per apropar el futbol als espanyols hauria de ser gràcies a la «retransmissió televisiva», de manera que el Reial Madrid «no pot estar d'acord» amb que aquest partit es jugui en camp neutral.

A més, l'escrit que va presentar el Reial Madrid a la RFEF inclou una altra carta signada pels presidents de les quatre penyes que té el club merengue als Estats Units. Totes es mostren contràries a la decisió que ha adoptat Laliga i es posicionen a favor de l'actual campió d'Europa.