El partit d'ahir va servir per veure les primeres titularitats de Jonás Ramalho i Seydou Doumbia. El defensa basc no havia disputat cap minut fins ara per culpa, bàsicament, d'una lesió, mentre que l'ivorià n'acumulava només 28 repartits en tres estonetes. Els problemes físics d'Stuani van fer que Eusebio s'estimés més guardar-se el pitxitxi a la banqueta i apostés d'entrada per l'ex de l'Sporting de Lisboa. L'actuació de l'africà, tanmateix, va ser més aviat discreta i amb prou feines va tocar un parell de pilotes sense incidència. Doumbia va aguantar 56 minuts fins que Eusebio va decidir substituir-lo pel Choco Lozano deixant, de ben segur, l'afició un pèl decebuda per la seva actuació.

Sí que va mostrar-se més actiu un Jonás Ramalho molt motivat a la seva terra. El de Barakaldo va situar-se com a central dretà i gràcies a la seva velocitat va poder corregir diverses accions perilloses de l'atac realista. En aquest sentit, la seva velocitat i contundència van evitar més d'un ensurt a la parròquia gironina com ara quan va tallar l'intent de contracop de Sandro Ramírez en una de les últimes accions de la primera part. Ramalho va guanyar la partida a Marc Muniesa i a Pedro Alcalá al partit d'ahir. El lloretenc es va quedar a la banqueta, mentre que el murcià va ser l'home descartat per l'entrenador de la convocatòria.

Eusebio va revelar al final del partit que Ramalho l'havia convençut després de veure'l en acció en l'amistós de la setmana passada a Peralada contra el Tolosa. Pel que fa a Doumbia, el tècnic de La Seca va valorar positivament la seva participació. «Ens ha ajudat en la final. No l'hem trobat gaire perquè no hem tingut gaire la pilota. Estic content perquè és un jugador de molt nivell que serà important. El necessitem. Ha d'anar acumulant minuts», destacava.

L'altre canvi a l'onze titular respecte a l'equip que havia perdut en l'última jornada a Montilivi contra l'Eibar (2-3) va ser l'entrada de Pere Pons al mig del camp en el lloc del sancionat Àlex Granell. Caldrà veure si Eusebio manté la confiança en tots tres per dissabte (13.00) en el partit que enfrontarà el Girona al Rayo Vallecano a Montilivi. En principi, Ramalho podria tenir continuïtat, mentre que Doumbia hauria de cedir el seu lloc a l'onze titular Stuani. El dubte serà si Pere Pons continua a l'equip o torna a la banqueta.