Les greus lesions de Mojica i Aday han deixat el carril esquerre amb Carles Planas com a únic inquil·lí, de moment. Si bé el Girona està treballant per a incorporar un jugador de banda per suplir la baixa de Mojica, de moment Planas és ara mateix l'únic carriler esquerre específic que té Eusebio Sacristán. Tant és així que qualsevol refredat del de Sant Celoni suposaria un bon maldecap i ja dimecres passat va descansar contra l'Alabès a la Copa. «Em sento molt bé físicament. Mai he deixat de treballar perquè sabia que arribaria la meva oportunitat», deia ahir després de l'entrenament a La Vinya. «El futbol té aquestes coses i fa voltes d'un dia per altre» afegia, en referència al fet que no havia tingut minuts fins a la desena jornada contra el Rayo.

Planas no va tenir sort la temporada passada al Girona. Entre diverses lesions i que Pablo Machín no hi va comptar, el vallesà va disputar tan sols 7 partits entre Lliga i Copa. Enguany, després de deixar enrere una lesió a principi de curs, confia aprofitar l'oportuntiat que se li obre ara. Contra el Rayo i el València va oferir un notable nivell i esper continuar així. «He de cuidar tots els detalls per no recaure d'algunes molèsties que he tingut», reconeix davant la manca d'efectius a la seva posició. En aquest sentit, és conscient que el club està cercant un reforç i ho entén. «Qualsevol jugador que vingui a aportar competència sumi pel bé de l'equip serà benvingut. És normal que el club estigui buscant un reforç per completar la plantilla», destaca.

Pel que fa a dissabte, Planas admet que els espera un «partit molt exigent i de molta dificultat» contra el Leganés. «Estem en una bona dinàmica i abans de l'aturada volem assolir els tres punts perquè ens acostin a les posicions de dalt i ens allunyin de les de baix», deia.

El rival

Mentrestant, el Leganés en principi arribarà amb les baixes de Bustinza, Szymanowsky, Muñoz i segurament també d'Arnaiz. En canvi, Mauricio Pellegrino recuperarà Rolán.