«Tinc la confiança que aquesta metodologia ens donarà resultats, i aquests donaran seguretat. Crec en el que estem fent, estic convençut que és el camí correcte. No ens hem de desviar d'aquesta direcció», valorava un còmode Eusebio, que s'aferra a la gran dinàmica del Girona -ha sumat set dels últims nou punts- per fer-se gran a la banqueta de Montilivi.

«Tenim una plantilla compensada, hi havia jugadors que esperaven una oportunitat i l'han sabut aprofitar. Sempre dic que els necessitem a tots i hem ensenyat que l'esperit de l'equip és l'adequat per anar acumularnt triomfs. El més positiu de tota aquesta plaga de lesions és que ens hem adonat que tenim un equip de nivell alt que ens permet sobreposar-nos a qualsevol absència».

Per al partit d'avui, el tècnic val·lisoletà recupera Stuani, Juanpe i Lozano però encara no podrà comptar amb Portu, Douglas, Aday i Mojica. Sobre els dos primers, Eusebio no va garantir-ne la titularitat. «Comptem amb ells però encara hem de decidir si sortiran d'inici o començaran a la banqueta. Tenir-los és una gran notícia. No és una decisió fàcil però haig de tenir en compte què suposa per als futbolistes fer una cosa o fer-ne una altra. Els haig de saber convèncer i fer-los veure que les raons són justes. Aquesta és la línia que mantindré durant tota la temporada».

Montilivi viurà el partit 50 d'un Girona que continua meravellant entre els millors. «L'avantatge d'aquest club és que tot és una novetat. Hem de continuar amb aquest entusiasme i amb l'energia positiva que té la ciutat». El Leganés, que no sap el que és guanyar lluny de Butarque, no posarà les coses fàcils. «Competeix molt bé i el respectem. No ha tingut sort amb els detalls però sempre està viu, això ens diu que encara hem d'estar més atents».

La necessitat de Pellegrino

D'altra banda, Mauricio Pellegrino viatja a Girona amb la necessitat com a argument principal per intentar sumar els tres punts. «Sento que estem en un bon moment i crec que hem millorat respecte a l'inici de curs». L'argentí, malgrat viure al descens, se sent fort: «Hem d'estar centrats en els nostres objectius diaris i en les petites coses de rendiment de l'equip. Volem canviar els resultats i tot parteix d'un aspecte de concentració», sentenciava.

Arnáiz, Szymanowski, Ezequiel i Bustinza són baixa al conjunt madrileny. Sobre el Girona el tècnic argentí va dir que «té bons conceptes, està fort a casa i a pesar del canvi d'entrenador ha mantingut la inèrcia. El nostre desafiament és fer a fora el mateix que fem a casa i que ens dona resultats».