Dídac Vilà, defensa de l'Espanyol, ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest dilluns, que el davanter uruguaià Cristhian Stuani hauria d'haver estat l'expulsat en el partit de lliga que el seu equip va disputar contra el Girona el passat diumenge (1-3).

"Stuani deixa anar el colze, és una agressió i ha de ser vermella. No ho entenc, perquè és una cosa que es pot revisar", s'ha queixat Dídac, que ha lamentat que el VAR no entrés a valorar l'acció del davanter uruguaià.

"Es veu clar. A més, és un jugador que sempre té baralles per cops a deshora sense cap lògica. Segurament el club està tractant aquest tema i alguna cosa diran si aquestes coses segueixen així", ha augurat el futbolista.

D'una altra banda, Dídac no ha encès les alarmes per les dues derrotes seguides que acumula l'equip: "Sempre que perds és un pal, però continuarem amb el mateix discurs. Sabíem que guanyant el Girona podríem estar en una posició més òptima i ara els altres s'acosten".

De tota manera, el lateral ha destacat l'actitud del bloc blanc-i-blau en tot moment. "L'equip va atacar i no va desistir. Stuani va marcar dos gols i el partit va canviar. Nosaltres ho vam intentar, però ells a la contra van tenir alguna ocasió i el seu porter Bono va treure cinc pilotes sobre la línia", ha recordat el lateral.

Dídac Vilà, finalment, ha estat autocrític amb el joc de l'Espanyol en alguns trams del partit contra el Girona: "Potser va faltar circular la pilota amb calma en algun moment. Vam voler anar pel rival molt ràpid i li vam regalar alguna contra".