Després de la derrota del Girona davant el València, el tècnic del conjunt gironí feia aquestes declaracions:

"Ha sigut molt dur. Sobretot, perdent d'aquesta manera. Hem fet un gran esforç per igualar el marcador i teníem millors condicions per l'empat. Se'ns ha escapat, és dur. Hem de mirar d'assimilar-ho. Em quedo amb la sensació que seguim amb el mateix ímpetu de sempre, però potser hauríem d'haver tingut més cap amb més control i equilibri per desencadenar millor el partit. Ha sigut un gran càstig, del qual hem d'aprendre. Hem fet molt sacrifici amb els nostres valors i hem de seguir confiant amb ells i recuperar-nos al més aviat possible. Ho hem pagat molt car".

"El primer que ha de transmetre tranquil·litat des de la banqueta sóc jo. Les decisions que hem pres han sigut condicionades per anar a guanyar el partit. Ens vèiem forts i ho hem fet des del cor, però també ho hem de fer amb el cap i cal tenir més serenitat".

"M'ha faltat cap fred al partit d'avui. No he sigut capaç de transmetre als últims minuts que havíem de desenllaçar el partit amb tranquil·litat. Per la meva part, potser, alguna indicació i ells també han d'aprendre que davant d'una situació així s'ha de reaccionar amb més maduresa".

"El partit no ha sigut fàcil, teníem al davant un rival que era una amenaça continua amb velocitat. No ens hem acabat de sentir còmodes quan havíem de reprendre el joc i ells ho han aprofitat per posar-se per davant en dues ocasions. Ens ha faltat el canvi de xip al tram final perquè el València demostra perill cada vegada que està a prop de la porteria".

"No crec que hi hagi cap factor perquè els resultats siguin millor fora de casa. Considerem que hem fet partits bons a casa i no hem guanyat. No crec que hi hagi cap factor perquè això sigui així. No crec que l'equip es mostri diferent a Montilivi".