Després de la derrota del Girona contra el Vila-real (0-1), el tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, ha comentat en roda de premsa el següent:

- «Em sento fastiguejat i dolgut per una altra derrota més a casa. En portem moltes i és dur per a l'equip encadenar aquesta ratxa negativa en un moment clau per aspirar al nostre objectiu. No hem aconseguit sumar punts importants i és dur, però ens hem de fer forts i aixecar. Conviure amb la realitat des de la serenitat. La competició ens ha posat en aquesta situació i ens hem d'aixecar ràpidament»

- «En l'àmbit personal vull transmetre la millor de les energies. Jo sóc el primer que he d'estar fort i tranquil per prendre decisions i transmetre-les. El premi no arriba però el camí és seguir confinant en nosaltres i treballar».

- «Prenc les decisions que crec que són millors per a l'equip. Entenia que necessitàvem alguna cosa diferent en atac i que Roberts venia de temps sense jugar. Respecto que el públic pensi alguna cosa diferent, però treballo cada dia amb els jugadors i prenc les millors decisions. Seguirem treballant pel públic i pel Girona cada dia».

- «Som conscients de la situació, però potser això de tenir a prop el premi o l'objectiu ens fa ballar. Quan no arriba pot generar ansietat i frustració. Hem d'assumir la situació que tenim i hem de conviure-hi. Crec que el més important és seguir donant suport a l'equip i accepto i respecto a l'afició. Miraré d'analitzar en què no estan d'acord, però demano que continuïn donant suport a l'equip com ho estan fent».

- «Hem fet una errada important defensiva a l'inici del partit. Hem intentat fer el partit que teníem pensat però amb el gol en contra potser no hem tingut tanta fluïdesa per atacar. Ens ha faltat més claredat als metres finals. El positiu és que hem estat a prop d'aconseguir el resultat. En l'àmbit d'actitud i voler dur a terme la proposta ho fem».

- «Hem d'analitzar d'on venim. És la segona temporada a Primera divisió, estem patint i hem de tornar a guanyar-nos el premi que vam aconseguir fa dos anys. Hem de recuperar la mentalitat, si és que s'ha perdut, per poder tenir una tercera temporada a Primera».

- «El pròxim partit tenim una nova oportunitat de sumar tres punts que ens permetin assegurar la continuïtat a Primera. Treballarem per aconseguir-los».

- «Hem de conviure amb la derrota i superar-la des de la confiança».

- «Porto treballant temps amb aquest equip des d'una línia amb la qual crec i continuo confiant».

Javier Calleja: «la victòria havia de ser patint»

Per la seva part, l'entrenador del conjunt groguet Javier Calleja ha destacat:

- «La victòria havia de ser patint. Hem aconseguit mantenir la porteria a zero i marcar aviat ha sigut la clau. Sabíem que a dalt tenien jugadors que fan mal, com Stuani que és dels màxims jugadors de la lliga».

- «L'ofici havia de sortir. L'equip ha sortit millor als temps i ha sortit a la contra quan ha tingut espais. Si no hem mantingut el partit amb possessions llargues. Obtenim un resultat importantíssim».

- «Era un partit vital amb el handicap de saber molts resultats. Sabíem que una victòria aquí ens assegurava sortir del descens i posàvem un rival com el Girona en una lluita amb molts equips. Haurem de treballar fort per la permanència».

- «Aquest any ens han passat moltes coses i creiem que tenim l'avantatge de ser conscients de la realitat des de fa temps. Potser els equips que s'hi troben ara, això els pot passar factura. L'última jornada serà la decisiva i marcarà qui baixa a Segona. Tenim un calendari exigent amb un partit d'Europa League que haurem de competir».

- «Estic orgullós del vestidor que tenim. Jugadors amb molèsties importants han estat a un gran nivell. Portem molt desgast, en l'àmbit físic i psicològic».

- «Hem sabut defensar bé el joc directe i hem tingut ocasions pel 0-2. L'equip aquesta vegada no tenia dubtes. Hem sigut contundents quan tocàvem».

- «Mentre hi hagi vida, hi ha esperança. Veure competir als equips em fa veure que lluitaran tots fins al final».