El Girona es juga bona part de les seves aspiracions de militar a Primera la temporada vinent aquesta tarda contra el Llevant. Eusebio Sacristán no podrà comptar amb el sancionat Borja García, expulsat ara fa una setmana al camp del Getafe, i el seu lloc a l'onze titular l'ocuparà el 'Choco' Lozano. L'equip el completarà Cristhian Stuani i Douglas Luiz. Tots dos han deixat enrere les seves respectives molèsties físiques i jugaran de sortida.

També torna Muniesa, sancionat per acumulació de targetes al Coliseum. El lloretenc ocuparà el lateral esquerre, mentre que l'altra banda serà pel jove Valery Fernández, que repeteix titularitat. A la banqueta apareix Johan Mojica en la seva primera convocatòria de la temporada.

L'onze del Girona és el següent: Bounou, Valery, Alcalá, Juanpe, Muniesa, Douglas Luiz, Pere Pons, Granell, Portu, 'Choco' Lozano i Stuani. A la banqueta esperaran la seva oportunitat Iraizoz, Bernardo, Mojica, Patrick Roberts, Aleix Garcia, Pedro Porro i Soni.

De la seva banda, el Llevant presenta un onze sense sorpreses. Juguen d'inici Aitor Fernández, Coke, Vezo, Rober Pier, Toño, Campaña, Vukcevic, Bardhi, Jason, Morales i Borja Mayoral.