Ben breu va ser la roda de premsa de Paco Jémez, però l'entrenador del Rayo en va fer prou per afirmar que la derrota del seu equip a Montilivi havia sigut injusta i per dirigir uns quants elogis a Cristhian Stuani, davanter del Girona. L'uruguaià va ser el clar protagonista del matx, amb un hat-trick que va servir els tres punts als seus. Jémez es va treure el barret davant la qualitat del futbolista. «Tenen un dels millors davanters de Segona i també de Primera», va sentenciar.

Afegia que Stuani «és un dels grans atacants que hi ha a la lliga del nostre país. Aquesta mena de jugadors ja les tenen, aquestes coses. Es pot treure de la màniga gols de qualsevol mena. Estic segur que serà un dels futbolistes més importants aquesta temporada, ho demostra cada dia i no descobriré pas res».

Del matx, va assegurar que «marxem d'aquí amb un resultat que no reflecteix el que ha passat». I va justificar les seves paraules: «Tenim la sensació que hem fet una molt bona actuació. Hem tingut moltes ocasions. Quan millor estàvem jugant, amb una mitja hora espectacular, s'han avançat en el seu únic xut. Dues errades més han fet que ens marquessin els altres dos gols».