Almeria va ser dimarts l'escenari de la tercera derrota del Girona aquesta temporada. Una tarda espessa en què els locals van passar com coets per sobre d'un Girona amb moltes novetats a l'onze i sense Stuani. Ben poc de positiu se'n va poder extreure del partit. Les ganes de Marc Gual van tenir la seva recompensa en forma d'un gol que, al final, no va servir per a res. També van ser protagonistes al Juegos del Mediterráneo, Jonas Ramalho i Jordi Calavera. Tant el central basc com el lateral tarragoní van debutar aquest curs amb el Girona però no van poder celebrar-ho amb un bon resultat. Amb Ramalho i Calavera ja són 21 els homes utilitzats per Unzué aquest curs.

La decisió de Juan Carlos Unzué de prescindir de Pedro Alcalá per jugar a Almeria va facilitar el redebut de Ramalho amb el Girona. El basc, menys corpulent que Alcalá, va patir d'allò més per frenar el potent Sekou Gassama, autor de dos gols. Ramalho es va ubicar de marcador esquerre formant l'eix central amb Juanpe i Maffeo.

La presència del jugador cedit per l'Stuttgart de marcador va deixar un buit al carril dret que Unzué va donar a Jordi Calavera. No va fer un mal partit el tarragoní i va mostrar prou coses però se li notar que era la primera vegada i va patir molt per contenir Lazo. De fet, Calavera va quedar retratat a l'acció del 2-1. Caldrà veure ara si els dos futbolistes tenen continuïtat als plans d'Unzué o bé van beneficiar-se de les rotacions que havia anunciat el tècnic. En aquest sentit, la lesió de Miquel i la previsible sanció a Juanpe obren les portes de la titularitat a Ramalho diumenge contra el Las Palmas.