El tècnic de l'equip gironí, Pep Lluís Martí, ha delcarat després de l'empat a tres del Girona a la Romareda que "el Saragossa és un gran rival. Després del que hem vist al terreny de joc, els dos equips han fet mèrits per guanyar. Possiblement l'empat seria el més just".

L'entrenador ha afegit que "els errors són part del futbol. Hem d'intentar minimitzar-los per intentar que passin el menys possible. Estic content amb el meu equip. Juan Carlos ha tret ràpid i quasi marquem el quart, després han estat a punt d'aconseguir-ho ells en una contra. És senyal que hem sigut ambiciosos".

Martí ha assegurat que "el 2-2 ens ha fet mal, però hem tingut la capacitat de tenir alguna arribada. A partir de l'acció de la mà, el Saragossa també ha dit la seva. L'equip entén el missatge d'anar a per la victòria en tot moment".

Finalment, ha garantit que "el partit ha tingut de tot. Polèmica, gols i parts per a cadascú. Els jugadors del Girona i el Saragossa s'han esforçat molt. Els dos equips buscavem els tres punts" i que "l'equip ha buscat la victòria fins a l'últim moment. Hem pecat a la contra, però aquesta missió".