Christian Rivera, com estava previst, va debutar ahir com a titular amb el Girona, aprofitant la baixa del sancionat Gumbau al mig del camp. El segon i últim reforç del mercat d'hivern ja havia tingut els primers minuts com a blanc-i-vermell, molt testimonials, dissabte passat a Montilivi en la victòria contra l'Osca, entrant precisament en el lloc del futbolista de Campllong a cinc minuts del final. Ahir a Riazor va actuar des de l'inici fent tàndem amb Àlex Granell i deixant clar que té la confiança de Pep Lluís Martí, que havia deixat a casa Diamanka. L'altra novetat a l'onze respecte a l'anterior partit va ser el retorn de Mojica per Brian Olivan al lateral esquerre.

Rivera va començar molt activat. Durant els primers 10 minuts va agafar protagonisme al mig del camp, filtrant passades cap als jugadors més avançats i destruint els intents d'atac locals. Però l'1-0 de Mollejo, que neix d'una badada seva a la frontal de l'àrea i continua amb un cúmul de despropòsits defensius (Mojica es mira la centrada de Bóveda), el va deixar tocat i va anar perdent metxa a mida que passaven els minuts. Al descans hi va arribar sense pràcticament haver entrat més en joc. Rivera va ser el primer canvi del Girona, al minut 56. Pep Lluís Martí va fer una aposta ofensiva posant Samu Sáiz al seu lloc, però instants més tard, després d'un mal rebuig defensiu de Maffeo, va arribar el 2-0.

L'altra novetat a l'onze, Mojica, va confirmar les males sensacions que està protagonitzant aquesta temporada. En defensa no aporta, i en atac no encerta cap centrada. Els altres dos canvis que va fer el Girona van ser Jozabed per Granell i ja en la recta final Jairo per Brandon, quan el partit estava igualat a dos amb els gols de Stuani.