Malgrat que l'Almeria des d'ahir que ja està concentrat en un hotel de la ciutat andalusa, el Girona no ho farà fins demà. El club acata, d'aquesta manera, la recomanació de La Lliga i a partir de dimarts es concentrarà a l'hotel Camiral del PGA Catalunya, a Caldes de Malavella. La plantilla, cos tècnic i membres del club que treballen al dia a dia al costat de l'equip s'aïllaran de tot i se centraran únicament a preparar el doble partit de play-off contra l'Almeria (dijous i diumenge). En cas de superar l'eliminatòria i classificar-ser per la gran final, el Girona tornaria diumenge a la nit a Caldes i continuaria concentrat fins que s'acabi la fase d'ascens.

L'internament a l'hotel serà el més semblant a una estada de pretemporada ben lluny de Girona, sense poder estar en contacte amb ningú de fora del cercle del vestidor. En aquest sentit, el fet que la plantilla cada dia s'entreni a La Vinya i esmorzi i dini també a les instal·lacions del PGA farà més passadora la concentració.

El Girona, en aquest cas, acata la decisió de La Lliga per evitar que hi pugui haver nous contagis abans del play-off. Cal recordar que la setmana passada va transcendir que l'Almeria té dos jugadors contagiats i el Saragossa un.