Francisco Rodríguez ha comparegut aquest migdia en la conferència de premsa prèvia al partit de demà al vespre a Montilivi contra el Cartagena. El tècnic andalús té els dubtes de Samu Sáiz i Aday i tot sembla indicar que Franquesa es mantindrà a l'onze. Francisco és conscient que cal millorar el joc ofensiu perquè arribin més gols però està content amb el retorn de l'equip a la línia de compromís que van donar les primeres victòries contra Leganés i Oviedo i que a Lugo es va trencar.

SAMU SAIZ I ADAY

Han entrenat avui i demà ja veurem si entren a la convocatòria. Stuani havia fet pocs entrenaments i ja va jugar mitja hora a un molt bon nivell a Castelló. Decidirem si juga d'entrada o ho fa des de la banqueta

ESTAT D'ÀNIM

La segona part de Lugo ens havia fet força mal a la línia de treball que dúiem i era fonamental tornar a la línia d'esforç, de compromís i de començar la nostra feina des dels fonaments. A Castelló va anar bé i vam guanyar patint. Són 9 punts de 12 que ens fan encarar el partit amb una mica més tranquil·litat però conscients que ens enfrontem a un equip difícil, en molt bona línia i que ens obligarà a treure la nostra millor versió per guanyar.

LES EMOCIONS

Entre tots hem de gestionar l'aspecte psicològic. Fa quinze dies que tenim jugadors que no coneixíem i que estan creixent. Amb el temps millorarem en moltes facetes. És important aconseguir victòries com les que hem obtingut perquè ens fan creure en la feina que estem fent el dia a dia. Cal gestionar-ho des de la humilitat i patint fins a l'últim minut. El camí ha de ser de millorar el joc ofensiu i ser conscients que cal consolidar els resultats a Montilivi, que és clau a la categoria.

EL CARTAGENA

Ens enfrontem a un equip amb jugadors molt experimentats a la categoria i de molta qualitat com Rubén Castro, Aguza, David Simón ... i que fan bones lectures dels partits. És un equip que en transicions fa molt de mal i ho ha demostrat. N'haurem d'estar pendents i dur-los al nostre territori que serà poder jugar al seu camp i crear-los perill.

POCS GOLS

No ho descuidem. Qui em coneix a mi i l'equip, sap que la nostra ambició és la de generar molt més joc ofensiu. Al final d'on venim i com venim però venim de formar un equip des dels fonaments. A partir d'aquí creixerem segur. Estic content perquè la segona línia arriba i té ocasions de gol. És veritat que no hem marcat però hi ha hagut ocasions però en tots els partits hem arribat i hem creat oportunitats per avançar-nos. Tant Bustos, Stuani, Sylla es posin bé tindrem gol sempre i el joc ofensiu millorarà. Tot depèn de posar-nos bé físicament, de conèixer-nos més, de treballar amb calma... Amb partits cada tres dies és molt difícil, però el compromís és màxim. L'afició vol veure'ns guanyar d'una manera més còmoda però de moment estem contents. Anem a poc a poc i amb humilitat.

SISTEMA

La setmana passada vam considerar que podíem jugar amb una línia de tres perquè el rival ho permetia. Va funcionar molt bé i serà una opció més. Demà però, el rival és diferent. Haurem d'estar més temps a camp contrari. La nostra identitat continuarà sent la mateixa.

FRANQUESA

Estic content que l'Enric hagi tornat a competir bé i a un molt bon nivell a Castelló. Això fa que tinguem dos laterals esquerres de categoria a la plantilla i és important per a l'equip. Té moltíssimes opcions de jugar.