El Girona juga aquesta nit (21.00) a Almeria una nova jornada de la lliga Smartbank i ho farà amb la baixa d'última hora d'Ibrahima Kebé, absent a la llista de convocats que Francisco ha facilitat aquest matí. Aquesta absència s'afageix a les ja esperades de Muric, Juanpe i Stuani, i la de Yan Couto, que ha estat convocat amb la selecció sub-20 de Brasil i que la setmana que ve ja hauria de tornar a ser a Girona.

Una estona després de fer pública la llista de convocats, el Girona ha anunciat que el positiu per coronavirus que havia anunciat dissabte a la nit és el propi Kebé. A través de les xarxes socials el migcampista deia "no tinc símptomes i em trobo bé" i explicava que ara s'hauria de quedar a casa treballant "per derrotar el virus i tornar bé".

El club va anunciar dissabte a la nit que s'havia detectat un positiu per covid-19 a la plantilla i que això havia obligat a ajornar l'entrenament del dia a La Vinya i a fer noves proves. Els anàlisi no van detectar més casos i mentre el futbolista afectat quedava aïllat a casa, la resta de disponibles ha pogut formar part de la llista de convocats i viatjar a Almeria. Finalment el jugador infectat és Ibrahima Kebé, un jugador amb fitxa del filial però que aquest curs està plenament integrat al primer equip i gaudeix de tota la confiança de Francisco. La llista de convocats per al duel d'aquesta nit és aquesta: