Els problemes se li acumulen a Francisco Rodríguez pel partit de demà contra el Mallorca. A les baixes confirmades de Muric i Bárcenas, amb la selecció, Bernardo sancionat i dels lesionats Juanpe, Valery i Stuani, el tècnic tampoc podrà fer servir Kebé, que ha tornat a donar positiu per COVID-19 i està pendent de l'estat físic de Ramalho i Bustos. El davanter s'ha somtès avui a una ressonància per determinar si pateix cap lesió. Sigui com sigui, el tècnic diu que l'allau de baixes no "és cap excusa" per competir contra el Mallorca, "un dels millors equips de la categoria".

LA PLANTILLA

No està sent gens fàcil. Hi ha molts problemes per fer la convocatòria. Muric i Bárcenas són amb la selecció, Juanpe, Valery i Stuani, lesionats i ja veurem si Ramalho pot jugar. A més a més estem pendents d'una ressonància magnètica perquè ha sentit unes molèsties.

KEBÉ

No hi serà. Va tornar a donar positiu fa quatre dies. Avui s'ha fet la prova altre cop per veure si el podem tenir contra l'Espanyol.

JUANPE

Continua fent treball individual sense incorporar-se al grup. Les sensacions són més bones però és un procés clent.

Passaran un parell de setmanes fins que en puguem disposar. Estem pendents de Ramalho per poder tenir dos centrals del primer equip demà.

STUANI

Cal ser pacients amb ell. Avui ha fet un bon entrenament amb el preparador. El per cent no arriba i no podem córrer el risc que vagi enrere. Es troba cada vegada més bé. És un jugador que es coneix molt bé. Quan estigui al cent per cent el veurem de tornada. És un jugador molt important per nosaltres.

EL FILIAL

Estem pendents de Bustos. Si no pot, cridarem algun altre jugador del filial a més a més de Pau Víctor, Terrats, Monjonell i Suli Camara.

MALLORCA

Ens exigirà moltíssim. Haurem de fer les coses bé a totrs els nivells. Té una plantilla molt llarga i bona. No es noten els canvis que fan a l'onze. FAn molt de mal amb espais i també a través de la possessió. Estan jugant molt bé i per això són segons.

MALLORCA I ESPANYOL

Ahir Franquesa va patir un procés víric i no va entrenar. Només vam poder treballar amb 12 jugadors del primer equip. Així és gairebé impossible fer treball tàctic. Amb tot el que ens passa, tenim 15 punts. L'equip s'exigeix i puntuar és molt important perquè quan hi siguem tots millorarem molt. Competirem, sent responsables, solidaris contra els dos millors de la categoria i intentarem sumar punts en aquestes dues jornades.