Francisco Rodríguez valora la derrota per la mínima contra el Mallorca (0-1) aquesta tarda a Montilivi, que ha estat marcada per les decisions arbitrals.EL PARTIT

Han sigut millor que nosaltres als primers 15 minuts, però havíem preparat el partit. Hem comés un error greu però a partir d'allà ens hem refet. Hem marcat un gol, per mi legal. Hem fet mèrits per sumar algun temps. Marxem dolguts i fotuts.

L'ARBITRATGE

Per mi i per tots els que érem al camp el gol era legal. He anat a parlar indignat a Mamadou perquè un jugador no pot fer això, ell m'ha dit que no ha dit res a l'àrbitre i crec al meu jugador. Si no és així, tindrà una multa per descomptat. Respecte a la falta que li han fet, ha sigut com la de Monchu que va veure vermella. He de callar perquè si no sortiré perjudicat.

ELS PRIMERS MINUTS

Ens hem desordenat, tot i no tenir pensat fer-ho. La fam de Pablo que debutava ho ha desencadenat, però l'equip ha tirat per intentar buscar l'empat. Crec que l'hem aconseguit i ens l'ha anul·lat el VAR. Els jugadors del Mallorca em miraven i quasi reien perquè no s'ho esperaven. Hem d'aixecar el cap i no pensar-hi més.

LA DERROTA

Ens fa moltíssim mal perquè és un pal dur portant dues jornades sense guanyar. Ens hem d'aixecar i ser forts. Sabem el que està passant i ser durs. Confiem que a poc a poc es recuperin els lesionats.