L'entrenador del Mallorca, Luis García, ha fet la següent valoració de la victòria que ha aconseguit aquesta tarda el seu equip a Montilivi:

ELS PRIMERS MINUTS I EL TRAM FINAL

Què hem de guanyar 0-4? No valoreu els rivals, el Girona és un autèntic equipàs. Hem fet uns primers 20 minuts molt bons però ha apretat i ens ha fet anar enrere. No entenc la pregunta. Té jugadors molt bons. El Girona és un autèntic equipàs. La victòria és de molt prestigi perquè ens han fet patit moltíssim. El Girona estarà a dalt perquè és molt bon equip. Està perjudicat perquè no té a Stuani.

EL PARTIT

Al Girona li van faltar 6 minuts per pujar a Primera. Per mi és un rival directe, que té jugadors boníssims a la plantilla i un gran entrenador. Ens han pressionat molt a dalt. Amb pilota fem les coses molt bé, però sense patim i sabem fer-ho. Portem 11 partits sense perdre i hem d'estar molt orgullosos. Estic contentíssim. Seguirem perquè aquesta categoria és molt difícil.

LA REFLEXIÓ

Hem sortit molt bé I el Girona amb l'acció del gol anul·lat s'ha animat. Ens costava trobar jugadors entre línies i ens dominaven. Hem sabut patir i tenir les nostres opcions. Quan perdem valorarem més tot el que està aconseguint el grup. Avui no era fàcil fer els canvis pel ritme del partit. Dono un 10 als jugadors. Si ens creiem més, un dia ens donaran un cop i ens farem mal. Ens queda molt camí per recórrer.

EL GOL ANUL·LAT

En directe no havia vist res. Amb el videoarbitratge es veu, per això hi ha el VAR.

LA RATXA A DOMICILI

És molt important. Per ascendir hem de ser regulars i capaços de puntuar tant fora com a casa. No hi ha públic mai i crec que els partits són més igualats. El Girona és dels pocs equips que ens han fet recular més, sense que nosaltres volguéssim.