El Girona ja coneix, pràcticament, tot el camí que li espera d'aquí a finals d'any després que La Lliga fes oficials ahir els horaris corresponents a les jornades 18 i 19 en què l'equip s'enfrontarà al Rayo Vallecano i viatjarà a Tenerife. El duel contra els madrilenys a Montilivi ha quedat fixat pel dilluns 14 de desembre (19.00) mentre que la visita a Santa Cruz de Tenerife serà, també un dilluns, en aquest cas el dia 21 (2/de 10). D'aquesta manera i a l'espera que la Lliga col·loqui l'horari del partit pendent de la segona jornada contra la UD Logronyès (en principi hauria de ser la setmana del 9 i 10 de desembre) i es defineixi el dia exacte del duel contra la Gimnástica Segoviana de Copa, el Girona ja coneix tots els horaris que li resten aquest 2020. Esperen doncs unes quatre setmanes d'allò més farcides de partits (8 partits) i que suposaran un sobreesforç per a un Girona molt masegat per les lesions en aquest primer tram de temporada.

Després del partit d'ahir a Cornellà, els de Francisco Rodríguez tornaran a competir dimarts a Montilivi contra el Màlaga (19.00). La mateixa setmana vinent, els gironins visitaran, en aquest cas, divendres, l'Alcorcón al Santo Domingo (19.00). La següent cita serà el dimarts (primer desembre) de l'altra setmana, a Montilivi, contra el Mirandés a 2/4 de 10 del vespre. El cap de setmana, l'equip es desplaçarà a Albacete per enfrontar-se als manxecs el diumenge 6 (1/4 de 7). La setmana següent sembla neta del mig però la Lliga, amb tota seguretat, hi col·locarà el partit ajornat de la segona jornada contra la UD Logronyès a Montilivi. L'equip tornarà a jugar el dilluns 14 contra el Rayo abans d'encarar la traca final del 2020 amb un doble desplaçament, primer a Segovia per jugar contra la Gimnástica a la Copa i després el dilluns, els espera el llarg viatge a Tenerife el dilluns 21.

Per la seva banda, el Barça, que avui s'enfrontra a l'Atlètic al Metropolitano, tampoc s'aturarà i haurà de jugar nou partits durant aquest proper mes.