El Girona tancarà dilluns que ve el 2020 amb el desplaçament a Santa Cruz per enfrontar-se a un Tenerife (2/4 de 10) que ocupa posicions de descens a Segona B. Abans però, el conjunt blanc-i-vermell té una cita demà passat per jugar partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei contra la Gimnástica Segoviana (19:00). Un partit contra un rival de Tercera Divisió i que, com sol ser habitual cada temporada, servirà per veure en acció els jugadors que estan gaudint de menys minuts a la Lliga i també alguns dels joves del planter. Serà el torn, doncs, de veure en acció d'entrada homes com Arijanet Muric, Jonas Ramalho, Yan Couto, Ibrahima Kebé, Pablo Moreno o Aday Benítez, entre altres.

Avui els titulars que van jugar ahir faran una sessió de recuperació mentre que la resta començarà a preparar el partit de dijous a La Albuera. A l'entrenament d'avui està previst que s'hi incorporin alguns dels joves del Girona B que aquesta temporada han tingut protagonisme amb el primer equip arran de l'allau de baixes per lesions, sancions o convocatòries internacionals. Ramon Terrats, Èric Monjonell, Jandro Sánchez, Pau Víctor i Adrián Turmo a més a més d'Ibra Kebé, que ja està totalment en dinàmica del primer equip, són alguns dels que tenen opcions de ser convocats per viatjar a Segòvia. També el central juvenil Arnau Martínez i l'extrem Suleiman Camara tenen números de ser-hi. Això sí, caldrà veure quants xicots del filial es desplacen i tenen minuts i anar en compte perquè la norma només permet que juguin alhora un màxim de quatre jugadors del segon equip, per no cometre alineació indeguda.

A part del protagonisme assegurat pel planter, el de dijous serà una bona oportunitat per tornar a veure Arijanet Muric. El porter kosovar va jugar els dos primers partits de Lliga a Gijón (2-0) i contra el Fuenlabrada on va cometre una errada gravíssima que va costar la derrota (0-1). D'ençà de llavors, entre lesions i convocatòries internacionals amb la seva selecció, Muric no ha tornat a competir. Aday Benítez, que acaba de sortir d'una lesió, també podria tenir minuts, així com un Jonas Ramalho que no és titular des de fa un mes, en la derrota contra el Mallorca (0-1). Yan Couto, Pablo Moreno, Ibra Kebé i Nahuel Bustos també haurien de tenir l'oportunitat de reivindicar-se i demostrar a Francisco que poden ajudar amb bons minuts també a la competició regular.