ÀNIMS

Després del partit del Rayo, la gent estava fotuda perquè havíem fet moltes coses i ens en vam entornar sense res. Vam fer mèrits per treure queklcom de positiu., A partir d'aquí, hem tornat a recuperar l'optimisme amb el dia a dia que ens ha fet veure que havíem de preparar el partit del Saragossa com tots els anteriors. Els jugadors estan mentalitzats de guanyar contra un rival difícil, amb una implicació terrible, ganes de jugar i de continuar millorant el nostre joc per arribar a la victòria.

LESIONATS

Juanpe entra a la convocatòria i també recuperem Terrats. Samu també hi serà amb un enorme esforç tot i que li ha faltat algun entrenament. disponible. Valery i Enric estan amb COVID. Pablo ho ha intentat però és baixa.VAR

El tema s'ha comentat molt durant la setmana. No només va ser la inhibició en el penal d'Arnau o en les mans, sinó tantes accions que ens han perjudicat quant a resultats. Mirant enrere recordem molts partits on no ens han afavorit. Hem estatfotuts però ens toca preparar el partit de demà i pensar que no tornarà a passar. I que si passa, que serà al contrari. Confiem en la professionalitat del trio arbitral que mirarà de fer les coses bé.

RIVALS

Tant de bo poguem mantenir oberta la via per 6a plaça. Tot passa per guanyar el Saragossa. Quan vam guanyar el Ponferradina hi érem a prop, després se'ns en va anar perdent a Vallecas...Cada setmana és el mateix. Ara toca guanyar i tornar a estar il·lusionats. PAssa per competir bé i superar un rival que ve de guanyar dos partits seguits molt difícils. Els tres punts ens farien viure el cap de setmana de manera molt diferent.

SARAGOSSA

Estan en el millor moment. Ho ha passat malament durant molt de temps però ve en el millor estat de forma, sobretot quant a resultats. Tenen jugadors molt experimentats que l'any passat es jugaven el play-off amb nosaltres. Han signat bé al desembre. Nosaltres també estàvem bé i estem bé. No ens podem relaxar gens. Hi ha moltíssim en joc. Són tres punts importantíssims i hem de fer un pas endavant altre cop amb la mentalitat guanyadora que demanem des de fa algunes jornades. Ho han passat malament. Van tenir baixes i venien de fer playoff. Tenien un altre objectiu i es va veure a baix. N'ha sortit i ara és un equip perillós, dels millors ara.

LA MILLORA

Durant molt de temps hem tingut dificultats per entrenar. Ara tenim força més gent disponible. Quan hem aconseguit equilibri en això, l'equip ha millorat en concepte, en la millor versió dels jugadors. Ho hem treballat però ens ha costat. Estem en el nostre millor moment amb pilota, creant oportunitats amb joc vertical. Tot i això, no m'importaria jugar pitjor i guanyar. Tant de bo fos jugant bé com contra el Ponferradina. Tenim la obligació de sumar els tres punts perquè no hi ha cap més opció. Estem en bona línia de joc i volem fer veure a la nostra gent que continuarem lluitant fins al final.

GOLS ENCAIXATS

Ara mateix signo guanyar encaixant. Quan s'estira la manta, es destapa per dalt o per baix. Ara som més atrevits, tenim més gent a camp contrari mentre que al principi no podíem perquè havíem de vigilar pel que fa als resultats i necessitàvem punts per estar tranquils. El Ponferradina ens va marcar al 93, contra el Rayo en una acció quan estàvem bé...L'important és guanyar.

JUANPE O ARNAU

No miro el DNI quan trio els millors per cada partit. L'Arnau porta gairebé tot l'any entrenant amb nosaltres. Quan no juga amb nosaltres ha hagut de jugar amb el filial. Li ha passat a ell i a Terrats i a tothom, perquè és bo. Ara mateix, és del primer equip i espero que hi hagi central per molt de temps al Girona.

RENOVACIÓ

No he demanat de parlar ni el club ho ha fet amb mi. Entenem que la situació és la que és: mirar d'acabar el millor la Lliga i que l'afició se senti orgullosa de nosaltres. És el primer objectiu. A partir d'aquí el que hagi de passar passarà, amb Juan Carlos, amb mi i qualsevol que tingui contracte o no. Ara és moment d'estar centrats a competir bé i, si fem això, l'any que ve possiblement tots estarem més contents. Per tant, no em preocupa gaire la meva istuació contractual ni la de cap jugador. Em preocupa que estiguin preparats per jugar i que sàpiguen, independentment de si tenen contracte o no, l'objectiu real que hi ha a l'equip. Que és estar preparats i mirar de guanyar.

COUTO

Té 18 anys que mai havia esta al món professional. Ha sortit del seu país per primer equip en un altre futbol. É sun jugador molt valuós però que necessita un procés, com d'altres grans futbolistes que han passat per aquí. Ara està bé ,gaudeix, ha agafat una gran quantitat de massa muscular i s'ha estabilitzat. Estem molt contents amb ell, però també amb tots els nanos joves. L'adaptació a Segona A no és fàcil. És clar que ens hauria agradat trobar la seva millor versió abans, d'acord. També podríem haver fet. Quan no jugava ell ho feia Calavera i ha defensat molt bé l'escut sempre.