El Girona juga aquest diumenge el primer dels dos partits de la final del "play-off" d'ascens. Ho farà al camp del Rayo Vallecano, a partir de les nou i de la nit i sense un dels futbolistes imprescindibles per al tècnic Francisco. Yoel Bárcenas està descartat, després de viatjar fa pocs dies al seu país i d'haver-s'hi de quedar fins a mitjan la setmana vinent.

Bárcenas va participar en la victòria de Panamà sobre la República Dominicana d'aquesta passada matinada. Va fer un dels tres gols del seu equip (3-0). Aquest resultat permet a la seva selecció classificar-se per a una nova eliminatòria rumb a la Copa del Món de l'any vinent a Qatar. Això, l'impedirà ser aquest diumenge a Vallecas.

Panamà juga contra Curaçao aquest dissabte i també el dimarts vinent. Sigui quin sigui el desenllaç, un cop passin tots dos partits Yoel Bárcenas podrà viatjar de nou cap a Girona i llavors sí que estarà disponible pel desenllaç de la promoció, pel que arribarà a temps pel duel contra el Rayo a Montilivi del diumenge 20 de juny.