Segueix-nos a les xarxes socials:

Un embolic és a punt de deixar Samu Sáiz sense jugar

Un embolic és a punt de deixar Samu Sáiz sense jugarGIRONA FC

Samu Sáiz no s’ha perdut el duel de diumenge de miracle després de la ràpida actuació del Girona, en veure que el Comité de Competició va sancionar amb dos partits el migcampista. L’acta del Rayo-Girona passat va incloure les protestes de Sáiz en l’apartat d’altres incidències i no pas en el d’amonestacions, per la qual cosa el comitè va entrar d’ofici. Pulido Santana va afegir un annex a l’acta i això se li ha fet veure a temps a l’organisme, que ha esmenat l’errada i així ho confirmava ahir mateix a l’entitat de Montilivi.

Ningú es vol perdre el partit d’aquest diumenge contra el Rayo Vallecano. Tampoc Yan Couto, titular indiscutible en el carril dret. Ho va ser a Vallecas, encara que no va poder acabar el partit per culpa d’un fort cop a la cuixa. El seu lloc el va ocupar Jordi Calavera mentre el brasiler marxava visiblement coix cap a la zona de les banquetes. Tot i l’ensurt inicial, Couto millora cada dia que passa i si encara no s’entrena al cent per cent, la seva evolució és tan positiva que sembla que ho acabarà fent a finals de setmana. Si res es torça, per tant, podrà jugar contra el Rayo.

Bárcenas arriba avui i estarà disponible per jugar diumenge

El Girona va tornar ahir als entrenaments després de gaudir dimarts d'una jornada de descans. Francisco no va poder comptar encara amb el panameny Yoel Bárcenas que la passada matinada va aconseguir el bitllet per la següent ronda de classificació pel Mundial després d'empatar contra Curaçao (0-0) en un partit on va fallar un penal. Un cop disputat el tercer partit en deu dies, i d'haver-se perdut l'anada de la final a Vallecas, Bárcenas té previst arribar a Girona avui mateix. Caldrà veure, tot i això, en quines condicions físiques està després del llarg viatge.

En tot cas, Francisco sí que podrà disposar de Bárcenas tant per a l'entrenament de demà com per al de dissabte. Que sigui titular o no ja serà una altra cosa. El panameny estava en un gran moment de forma quan se'n va anar i va tenir un paper destacat en l'eliminatòria de semifinals contra l'Almeria. A Vallecas, l'acompanyant de Mamadou Sylla va ser Nahuel Bustos. Per al partit de diumenge, Francisco també té la carta Stuani, que ha tingut una setmana més per recuperar-se.

Prem per veure més contingut per a tu