Que el Girona perdés ahir contra l’Osca (1-3) «és una bogeria». Li va costar a Míchel Sánchez trobar les paraules per explicar-ne els motius. No tenia «explicació», tret dels «petits detalls» que «maten» amb la tercera derrota consecutiva. «Hem arribat de totes les formes possibles. Per mi els primers 82 minuts (abans del gol de Seoane, segon de l’Osca) són el Girona que vull», va assegurar.

«Hem estat molt superiors, però hem perdut» | ANIOL RESCLOSA

Qüestionat per si veu perillar el seu càrrec amb l’equip immers en el descens, Míchel va comentar que «no pateixo per la meva situació, sinó pels resultats».

«Hem estat molt superiors, però hem perdut» | ANIOL RESCLOSA

«No té explicació si no és pels petits detalls com anar tard en la sortida a la pressió. La segona jugada es podia defensar millor. Per mi, els primers 82 minuts del partit són el Girona que vull. Hem modificat el dibuix amb tres centrals, teníem jugadors per dins i per fora com Arnau i Jairo. Samu podia aparèixer on volia... Hem fet moltes coses bé i hem sigut superiors, però tot i així hem perdut. La meva idea és seguir igual, crec que podem fer el clic. Els petits detalls ens maten. No crec que hi hagi cap més equip que domini amb aquesta capacitat. És una bogeria perquè hem arribat de totes les formes possibles. Res, haurem de fer-ho durant els 95 minuts i estar concentrats. L’equip ha arribat fumut al vestidor».

«L’afició ha estat meravellosa. La necessitem molt. Quan hi és com avui -ahir per al lector-, l’equip té una marxa més. D’aquesta ens en sortirem tots plegats. No en tinc cap dubte».

«Són de l’equip, no individuals. A la primera part hem tingut per fer mal i hem sigut molt superiors, igual que a l’inici de la segona. Fins i tot, quan el rival ha fet un canvi tàctic. L’equip ha fet un pas endavant amb el 0-1 i el segon gol ha sigut una gerra d’aigua freda. Hem de treballar com defensar les centrades i el posicionament als entrenaments».

«L’Osca ha sortit un cop i ho ha fet pels dos costats. Això vol dir que mentalment pensàvem en recuperar i atacar. En canvi, hem de pensar en defensar la jugada i després ja atacarem. Ens ha penalitzat perquè no hem assumit la responsabilitat que tocava. No hem d’esperar que qualsevol la tregui, sinó fer-ho».

«Jairo creu que era fora. No podem fer-hi res. Suposo que el VAR té diferents imatges i són les que han fet prendre la decisió».

«Esperem que no ens afecti la derrota. Hem d’aixecar-nos perquè dijous juguem un partit importantíssim (Mirandés) i només podem sortir d’aquesta situació si l’afrontem. Podem fer-ho. Aixecaré els ànims el més aviat possible als jugadors perquè el treball ha sigut molt bo i és el camí per revertir-la».

«Sense personalitzar, Ramon té aquella mentalitat defensiva que ens aporta molt. Ara no el tenim , com tampoc tenim a Pol. Tot i així, Aleix ha fet un treball sensacional pel que fa a quilòmetres però no és un 6 pur. Veurem per quan de temps. Hem de fer un pas endavant tots».

«Hem situat a Òscar i Valery a la segona part. A la banda dreta, fins i tot hi podem posar a Baena. Si dominem com hem dominat, pot jugar per fora. Aquest sistema em dona la possibilitat de recórrer al 3-5-2, 3-4-3... Ens dona més alternatives. L’únic dubte que tenia era amb Arnau, però ha fet una primera part d’un nivell altíssim malgrat no ser carriler. M’ha agradat molt».

«No pateixo per la meva situació, sinó pels resultats. Faig tot el possible per fer bé la meva feina i considero que la faig bé. No és decisió meva. Tinc el suport del club i units podem donar-li la volta».

l’osca fa més grossa la ferida. El Girona perd de manera cruel en el retorn de la normalitat a Montilivi. 1 Samu Sáiz en l’acció de fer un xut davant Florian Miguel. F

2 Míchel veient el partit des de la banqueta. F

3 L’afició va desplegar una pancarta al Gol Sud per donar suport a l’equip. F

Nacho Ambriz: «Andrés ha fet grans aturades»

L’entrenador de l’Osca, Nacho Ambriz, va parlar molt bé dels gironins malgrat haver-los guanyat per 1-3. «Ens hem enfrontat a un bon rival i que sap jugar a futbol, encara que els resultats no li arribin. Míchel fa una gran feina», va assegurar. El tècnic va explicar que el canvi de sistema va sorprendre al seu equip perquè «no havíem vist la línia de tres centrals als vídeos». «Al principi ens ha costat una mica, però després hem anat reajustant», va afegir. Ambriz també va destacar la feina del porter Andrés Fernández, clau per evitar que el Girona puntués: «Ha fet grans aturades». «El Girona ens ha exigit i era complicat. Hem fet un esforç per treure un gran resultat», va dir.