El Girona i Maxi Villa separen els seus camins després de cinc temporades i mitja. El club va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el jugador per rescindir el contracte, que expirava el proper 30 de juny. Després de superar una greu lesió al genoll que va patir el febrer de 2021, el defensa uruguaià ha participat amb comptagotes aquesta temporada i només ha jugat 4 partits amb el filial, malgrat acompanyar el primer equip als entrenaments.

Maxi Villa, de 24 anys, va aterrar a terres gironines el curs 2017/18 en qualitat de cedit pel Nacional de Montevideo uruguaià. Tenint en compte el bon rendiment que va oferir al filial a Segona B, l’aleshores Peralada-Girona B, l’entitat blanc-i-vermella va tancar el seu fitxatge l’any següent, lligant-lo fins al 2022.

El lateral era un habitual per a Chicho Pèlach i, fins i tot, va arribar a debutar amb el primer equip, que en aquell moment militava a Primera, a la Copa del Rei davant el Llevant (1-1). Arran dels descensos del Girona a Segona i el Peralada-Girona B a Tercera (s’acabaria trencant l’acord de filiació), Maxi Villa va marxar cedit a la Ponferradina la temporada 2019/20 perquè no entrava en els plans de Juan Carlos Unzué. A El Toralín, però, tampoc va acabar d’encaixar i va disputar un total de 7 partits entre Lliga i Copa. Sense tampoc tenir protagonisme al Girona amb Francisco, el club li va buscar un nou destí la passada campanya. L’uruguaià va jugar cedit al Vila-real B a Segona B. Amb el filial groguet sí que va tenir més protagonisme, però al febrer una greu lesió al genoll va frenar-lo en sec.

Aquesta no és l’única sortida que es produeix al Girona. El club també va comunicar la desvinculació d’Alejandro Castroviejo. El davanter, de 20 anys, ha entrat en alguna convocatòria amb el primer equip aquesta temporada però no ha arribat a debutar.

D’altra banda, el Girona ha incorporat el central Marc Fuentes per al filial. El badaloní, nascut l’any 2002, arriba a Girona procedent de la Damm, club que l’havia cedit al Granollers durant la primera volta. Fuentes, per tant, té experiència a la Tercera RFEF, després de jugar el curs passat a Divisió d’Honor juvenil amb la Damm.