Juan Carlos va arribar al partit número 100 amb el Girona tornant a deixar la porteria a zero en la victòria contra la Reial Societat B (2-0). El porter és una assegurança per al conjunt dirigit per Míchel Sánchez, després d’oferir una molt bona actuació durant tota la temporada i salvar uns quants partits. L'equip es troba a 6 punts de l'ascens directe i, tenint en compte que queden sis jornades -les dues properes són a Cartagena i Alcorcón-, aquest migdia ha explicat en roda de premsa que "mirem cap a dalt". "Som conscients que ens trobem lluny de l'ascens directe, però queden molts punts per jugar-se i no és impossible", ha afegit.

A 6 PUNTS DE L'ASCENS DIRECTE

"Nosaltres mirem cap a adalt. Som conscients que ens trobem lluny de l’ascens directe, però queden molts punts per jugar-se i no és impossible. El grup pensa que, tant si és per arribar a l’ascens com pel play-off, és millor tenir una mentalitat de victòria".

DOS PARTITS SEGUITS A FORA

"A tots ens toca passar per això. Tenim un repte. Som conscients que serà complicat, més jugant fora, però l’equip ve amb partits bons i victòries. Volem acostumar-nos a guanyar. Anem dia a dia a cada entrenament i a competir a cada partit. És important tenir una mentalitat guanyadora".

"Segurament el Cartagena encara té il·lusió per mirar d’enganxar-se al play-off. Són un equip molt fort a casa i són conscients que una de les últimes bales que tenen és guanyar-nos dissabte. Serà complicat. Haurem de fer un bon partit per demostrar per què volem lluitar. S’ha de veure des de la primera jugada, en tots els duels, en la intenció que tinguem amb la pilota… Davant l’Alcorcón, malgrat que ja han descendit, és un rival que sempre competeix i hi haurà jugadors que voldran mostrar-se".

CANVIS A L'ONZE

"No és fàcil guanyar amb circumstàncies d’aquest tipus. El millor és tenir certa continuïtat. Som conscients que és un repte a nivell grupal, tots som importants i necessitem a tothom. El repte és de tots. Hem de jugar i guanyar amb els que som. És un objectiu comú".

DEIXAR LA PORTERIA A ZERO

"Quan no encaixes, és més fàcil guanyar perquè ja tens l’empat. És més fàcil aconseguir els tres punts. És un compromís de tots des del primer, de Stuani o Nahuel, a l’últim. La consciència grupal serà la que ens porti a aconseguir els objectius que ens hem marcat per aquest any. És l’única manera d’aconseguir les coses. Tant no encaixar com marcar és un aspecte que ha de fer tot el grup".

L’únic compte que em surt és guanyar nosaltres. És difícil arribar, però hi ha possibilitats. Aquesta categoria dona moltes sorpreses i mai se sap què pot passar a cada partit. Ens preocupem de nosaltres. Tant de bo es doni la situació de ser-hi, però és difícil fer comptes per la dificultat de calendari que hi ha.

DESPRÉS DELS 100 PARTITS, L'ASCENS?

"Ho firmaria ara mateix, sens dubte. Pujar a Primera seria el més maco que pogués passar. Si em quedo a 100 i ascendim, a mi em val. És el repte que tinc al cap i pel qual lluito des que Omar (Harrak, exentrenador de porters del Girona) em va trucar per primer cop. Hem estat a prop, l’equip ha demostrat que és capaç d’aixecar-se després de situacions molt fumudes i tinc la il·lusió que pugui ser aquest any. L’equip va a mort amb l’entrenador. És molt difícil fer les temporades dels darrers anys. Tant de bo puguem donar una alegria a tothom".