El Girona continua posant-se a punt per a la temporada a Primera Divisió i avui s'ha examinat davant tot un rival de Champions League com el Benfica. L'exigència de la cita ha evidenciat que als de Míchel els falta molt de rodatge i de físic davant un rival superior i més preparat físicament. Tot i que el Benfica ha gaudit de més i millors ocasions, el Girona ha fet una bona primera part, sobretot defensivament i s'ha avançat gràcies a Stuani (0-1, m.57) i mai ha perdut la cara al partit. Quan les cames han començat a fallar, el Benfica ha fet tres gols en deu minuts (Vertonghen, Bah i Yaremchuk del 57 al 67) que han capgirat del tot al marcador 3-1). Veient que la benzina s'acabava als seus jugadors, Míchel ha fet canvis i refrescat l'equip amb Roca, Farrés i Artero. Això ha permès el Girona tornar-se a acostar amb perill i retallar distàncies gràcies a un gol de Bueno, en una acció d'estratègia. Ja a les acaballes, Pinho ha fet el 4-2 definitiu

La derrota final entrava en les travesses per l'entitat del Benfica i sobretot perquè el Girona arribava al partit amb només deu jugadors del primer equip i molta joventut. Malgrat tot, els de Míchel han competit. Dimecres que ve, a la Vinya, l'Andorra serà el tercer rival de la pretemporada, previsiblement amb ja algun reforç.

Benfica: Helton, Gilberto, Grimaldo, Otamendi, Morato, Florentino, Enzo Fernández, Joao Mario, Rafa Silva, Neres i Gonçalo Ramos. També han jugat Odysseas, Bah, António Silva, Vertonghen, Gil Dias, Meïté, Chiquinho, Araujo, Morerira, Yaremchuk, Pinho, Musa, Samuel i Paulo Bernardo.

Girona: Juan Carlos, Arnau, Valery, Monjonell, Juanpe, Bueno, Terrats, Aleix Garcia, Stuani, Samu Saiz i Ureña. També han jugat Ortolá, Artero, Roca, Farrés, Sala i Pau Víctor.

Gols: 0-1, m.52, Stuani; 1-1, m.57, Vertonghen; 2-1, m.59, Bah; 3-1, m.67, Yaremchuk (penal); 3-2, m.76, Bueno; 4-2, m.89, Pinho.

Àrbitre: Tobias Stieler (ALE). Ha amonestat António Silva (Benfica) i Sala (Girona)

Estadi: Municipal d'Yverdon-les-Bains. Uns 2.000 espectadors