El Girona ja coneix tots els horaris dels partits que haurà de disputar des d'aquest cap de setmana fins quan s'hagi d'aturar la competició per la disputa del Mundial de Qatar. LaLliga ha repartit els partits de Primera Divisió corresponents a les jornades 12, 13 i 14. D'aquesta manera, el conjunt blanc-i-vermell sap quan s'haurà d'enfrontar al Reial Madrid, Athletic Club i Elx.

El partit al Santiago Bernabéu ha quedat fixat pel 30 d'octubre, un diumenge, a partir d'un quart de cinc de la tarda. Coincidirà amb el Bàsquet Girona, que juga aquell mateix dia i a les cinc a Fontajau contra l'UCAM Múrcia.

La setmana següent, l'equip que entrena Míchel Sánchez rebrà l'Athletic Club a Montilivi i ho farà el divendres 4 de novembre a les nou de la nit. Només quatre dies més tard, el dimarts 8, visitarà el Martínez Valero, l'estadi de l'Elx, en un enfrontament que donarà el seu tret de sortida a partir de les set de la tarda.

Aquests tres horaris se sumen als ja coneguts fins ara. Dissabte arriba el Cadis a l'estadi a les dues de la tarda, mentre que el dijous de la setmana vinent, dia 20, visitarà Almeria a les set. Serà el diumenge, 23 d'aquest mes d'octubre, quan es rebrà l'Osasuna a Montilivi. El partit començarà a dos quarts de set de la tarda.