Arnau Martínez, lesionat, és la principal baixa del Girona a Granada

Míchel Sánchez assegura que el vestidor no està relaxat malgrat l'espectacular inici de Lliga

Arnau Martínez, jugador del Girona

Arnau Martínez, jugador del Girona / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Girona, que continua invicte a la Lliga gràcies a un 10 de 12 brillant en aquest inici de curs, afronta el partit a Granada de dilluns (21 hores, Movistar LaLiga) amb la convicció de mantenir la dinàmica guanyadora, tal com ha expressat el seu entrenador Míchel Sánchez, en la roda de premsa prèvia. L'equip viatja el mateix dia de partit en un vol xàrter i tornarà un cop acabat l'enfrontament. La baixa d'Arnau Martínez, per una lesió al turmell, és l'absència més significativa, mentre que la sensació de l'estiu, Jastin, entra en la llista després de la seva recuperació. Ibra Kebe i Borja García tampoc hi seran.

CONVOCATÒRIA

"Tenim les baixes de Villa, Joel RocaArtero i Borja García. Arnau va patir un esquinç al turmell amb la selecció i no arriba a temps, mentre que Ibra té molèsties musculars. Ha entrenat, però després d'estar-se tant temps sense competir, preferim no arriscar. La resta està tot bé i estem preparats per al partit".

GRANADA

"És un partit molt difícil, mai hem jugat a Primera Divisió contra ells. El Granada fa moltes coses bé, l'entrenador m'agrada molt, perquè no especula res i va sempre a l'atac. Han tingut possibilitats de guanyar més partits, tot i que és veritat que a Anoeta va ser complicat. Amb el Rayo van merèixer més i al Wanda van fer un bon partit. No pot ser un partit a cops, perquè ells en atac són molt bons. Paco López té una manera de jugar que els quatre jugadors a dalt disposen de molta mobilitat i verticalitat, són difícils d'aturar. Haurem de controlar el partit; si no, patirem molt".

DISTÀNCIES AL TERRENY DE JOC

"Hem d'estar pendents de la transició del rival, perquè sempre penso en el contrari. I ells són molt verticals, perquè tenen quatre futbolistes en disposició de córrer a l'espai. Això provoca que les distàncies entre futbolistes siguin grans i no és bo per a nosaltres. Hem de controlar aquesta manera de jugar del Granada, perquè en Paco ja ho havia fet al Llevant i qualsevol rival pateix molt. Haurem de fer un pas endavant i controlar el nostre atac per fer-los mal".

DINÀMICA

"L'equip ha entrenat molt bé. És veritat que han marxat set jugadors amb les seleccions, però la resta han entrenat bé. Sabem que la Lliga acaba de començar i en queda molt, no estic preocupat perquè la gent estigui relaxada. És impossible que pensem tenir alguna cosa feta. A Granada serà complicat, com ho va ser contra Las Palmas, que vam guanyar i podíem haver perdut. Hi ha molta igualtat en la competició i necessitem donar sempre el cent per cent. L'objectiu està molt clar, és continuar a Primera Divisió. Només, perquè és el principal. Al vestidor no hi ha eufòria".

COLÍDERS

"Seria una bona notícia, perquè significaria que haurem guanyat, però no m'ho plantejo, no és el meu objectiu ser líder i veure'ns així a la classificació en la jornada 5. L'objectiu és consolidar l'equip a la Primera Divisió, arribar als 53 punts i estar per sobre del desè lloc. Jo i el club ho tenim clar. La gent està contenta amb nosaltres i aquest inici, però l'objectiu no canvia".

ARNAU

"Amb l'Europeu sub21 gairebé no ha tingut vacances i amb nosaltres ho ha jugat tot. És normal, perquè té vint anys. Qualsevol problema que tingui és fruit del ritme de competició que porta, però per això hem pensat que hem de parlar amb ell, i buscar la seva millora física perquè aviat estigui amb nosaltres"

CANVIS

"Demà ho veurem, però tenim una gran plantilla i qualsevol pot jugar. Per fer una alineació, no penso en el resultat anterior. Penso en els jugadors, en què necessita l'equip i en el contrari. Amb aquests tres pilars em centro".